Blog de promovări online

miercuri, octombrie 02, 2013

KeepCalling participa la “Let’s Do It, Romania!”

KeepCalling participa la “Let’s Do It, Romania!”
Sambata, 28 septembrie 2013, KeepCalling a luat parte la curatenia nationala " Let's Do It , Romania!".

Ziua de 28 septembrie 2013 nu a fost o zi obisnuita de sambata pentru angajatii KeepCalling, care au lasat deoparte curatenia obisnuita a casei si au trecut la un nivel mult mai avansat: curatenia nationala. Ca si in ultimii 3 ani, initiatorul evenimentului a fost organizatia “Let’s Do It, Romania!”, care a incurajat oamenii din toata tara sa curete cele mai insalubre zone din judetele lor.

KeepCalling a raspuns, pentru al treilea an consecutiv, cu un “da” hotarat. Astfel, un grup de angajati ai companiei a fost desemnat sa adune deseurile de pe Dealul Gusteritei de la marginea orasului Sibiu . In doar 3 ore, angajatii KeepCalling au adunat 10 saci de deseuri, dintre care majoritatea au fost sticle de plastic, ambalaje sau cutii de aluminiu etc. Toate aceste deseuri sunt foarte daunatoare pentru mediu, avand in vedere ca o sticla de plastic se degradeaza in 500-1.000 de ani.

Aura Badiu, angajata KeepCalling, explica de ce se implica in actiunea “Let’s Do It, Romania!”, dar si in alte activitati de voluntariat: “Particip de 2 ani la Let's do it, Romania! Voluntariatul e grozav pentru ca ne aduce impreuna neconditionat si reprezinta o nevoie simpla de a face o schimbare cat de mica, muncind cot la cot unii cu altii, intr-o echipa. De asemenea, voluntariatul inseamna energia buna de la final si inevitabilele glume.”

Participarea KeepCalling la actiunile “Let’s Do It, Romania!” face parte dintr-o lunga serie de actiuni de voluntariat in Romania. Numai in luna septembrie, compania KeepCalling a donat rechizite scolare pentru 41 de elevi din doua scoli generale din Sibiu, dar si pentru 20 de copii de la gradinita din satul Cornatel, jud. Sibiu. Toti copiii care au primit donatii se afla in situatii financiare precare si au apreciat gestul caritabil al companiei.

In mai 2013, echipa KeepCalling a sprijinit 7 alergatori (in numele unei cauze sociale) in Semimaratonul Sibiului, iar in iulie o echipa de 12 angajati a participat la construirea unei case in satul Chinteni, judetul Cluj, alaturi de Habitat for Humanity. In 2012, KeepCalling a participat la plantarea de puieti de pin sub indrumarea voluntarilor de la Rotaract.

Pe lista colaborarilor caritabile din domeniul educatiei se mai afla si Centrul Diakoniewerk din Sibiu, OvidiuRo, proiectul "Ghiozdanul cu vise" sprijinit de World Vision Romania, si o serie de tineri remarcabili, care au beneficiat de laptopuri donate de companie sau de ajutor financiar pentru sustinerea pregatirii lor sportive.

Contributiile materiale, actiunile de voluntariat ale companiei KeepCalling si ale echipei din Sibiu sunt rezultatul unei puternice politici sociale bazate pe sustinerea educatiei formale si informale, continua grija pentru mediu, dar si pe sprijinirea comunitatilor unde compania detine birouri. De altfel, merita mentionate parteneriatele companiei KeepCalling cu organizatii ca: SMURD, Crucea Rosie sau Wikipedia.

Colaborarea dintre KeepCalling si Let’s Do It, Romania este dovada incontestabila a sprijinului pe care KeepCalling il ofera initiativelor de protejare a mediului. Totodata, fiecare actiune sociala reprezinta un pas inainte spre viitorul pe care KeepCalling il doreste pentru Romania.

Despre KeepCalling
KeepCalling este o companie internationala de telecomunicatii, inregistrata in S.U.A., Atlanta, ce activeaza pe piata internationala de telefonie din anul 2002 si are sediul central in Sibiu inca din anul 2003.

Sursa: Mihaela Georgescu, PR Specialist KEEPCALLING, www.keepcalling.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu