Blog de promovări online

vineri, octombrie 04, 2013

Dremel si Bricostore lanseaza tuturor clientilor pasionati de DIY o „Invitatie la creatie”

Dremel si Bricostore
Dremel, una dintre mărcile de scule electrice ale concernului german Bosch, şi lanţul de magazine Bricostore vin în ajutorul clienţilor pasionaţi de bricolaj care vor să-şi folosească creativitatea pentru a transforma sărbătorile de iarnă într-un eveniment de neuitat, prin campania de Crăciun „Invitaţie la creaţie”. Astfel, toţi cei care achiziţionează în perioada octombrie – decembrie 2013 unealta Dremel 200 primesc gratuit o cutie pentru depozitare, iar cei care cumpără unealta Dremel VersaTip se vor bucura de materialele necesare realizării unui proiect creativ în spiritul sărbătorilor de iarnă. 

Setul Dremel 200 este ideal pentru a începe lucrul cu gama Dremel, iar uneltele şi accesoriile pot fi depozitate cu uşurinţă în cutia inclusă în setul de livrare. Unealta Dremel 200 este compatibilă cu toate accesoriile şi ataşamentele Dremel, putând fi utilizată pentru şlefuire, tăierea materialelor, polizare, precum şi pentru alte activităţi de bricolaj.

Setul premium Dremel VersaTip este prefect pentru a fi oferit cadou şi conţine unealta VersaTip pentru o gamă diversificată de aplicaţii, inclusiv reliefare şi lipire la cald; 6 vârfuri interschimbabile; un creion de reliefare; un cuţit de tăiere şi un cuţit cald. Setul mai include şi materialele necesare pentru un proiect creativ (stele şi fulgi de zăpadă din lemn), alături de un DVD cu informaţii şi indicaţii. Lemnul pre-definit poate fi prelucrat şi decorat cu pudră pentru reliefare sau cu pietricele care se fixează la cald. Pietricelele sunt incluse în setul de livrare. Astfel, aduceţi spiritul sărbătorilor de iarnă şi mai aproape de pasionaţii de bricolaj. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu