Blog de promovări online

marți, octombrie 08, 2013

Dremel, alaturi de bauMax si Dedeman, „Da viata proiectelor tale”

Dremel, alaturi de bauMax si Dedeman, „Da viata proiectelor tale”
Dremel, una dintre mărcile de scule electrice ale concernului german Bosch, şi partenerii săi, bauMax şi Dedeman, ajută toţi clienţii pasionaţi de DIY să-şi dezvolte creativitatea pentru a realiza toate acele produse care le fac viaţa mai frumoasă. Astfel, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Dremel şi partenerii săi lansează campania „Dă viaţă proiectelor tale”. Toţi cei care achiziționează până pe 31 decembrie 2013 setul complet pentru proiecte Dremel 3000 sau setul Dremel VersaTip din orice magazin bauMax sau Dedeman se vor bucura de materialele necesare pentru realizarea unui proiect creativ. 

Ambele seturi premium Dremel 3000 şi Dremel VersaTip sunt perfecte pentru a fi oferite cadou. Primul set conţine cea mai bine vândută unealtă multifuncţională – Dremel 3000, cu 4 ataşamente utile şi 45 de accesorii originale Dremel. În plus, sunt incluse şi materialele necesare pentru un proiect şi un DVD cu informaţii şi indicaţii pentru a realiza un autovehicul din lemn de pin în miniatură, care poate fi creat prin tăiere, lustruire sau sculptare. Gama diversificată de accesorii şi ataşamente poate fi folosită pentru o paleta largă de proiecte de DIY.

Setul premium Dremel VersaTip conţine unealta VersaTip pentru o serie diversificată de aplicaţii (inclusiv reliefare şi lipire la cald), 6 vârfuri interschimbabile, un creion de reliefare, un cuţit de tăiere şi un cuţit cald, precum şi materialele necesare pentru un proiect creativ (stele şi fulgi de zăpadă din lemn), alături de un DVD cu informaţii şi indicaţii. Lemnul pre-definit poate fi prelucrat şi decorat cu pudră pentru reliefare sau pietricele care se fixează la cald, incluse în set, pentru a-i ajuta pe pasionaţii de DIY să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă în propria casă. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu