Blog de promovări online

joi, octombrie 10, 2013

LaPensiuni.ro lanseaza "Saptamana Copiilor": gratis pentru copii in pensiunile selectionate

LaPensiuni.ro
LaPensiuni.ro organizeaza “Saptamana copiilor”: o inițiativă dedicată copiilor pana in 10 ani pentru a petrece clipe frumoase in natura. Pentru ca si cei mici conteaza, iar toamna in natura le poate oferi noi descoperiri.

www.LaPensiuni.ro este  portalul numarul unu din Romania specializat in pensiuni si structuri agroturistice pentru vacante in natura.

Ce presupune “Saptamana copiilor”?
In saptamana 11 – 20 Octombrie, pensiunile selectionate vor oferi celor mici posibilitatea de a fi cazati gratis si de a participa la activitati specifice sezonului: culesul strugurilor sau fructelor; hranirea animalelor;diferite jocuri in curtea pensiunii;plimbari cu caruta, etc.

Acest eveniment isi propune sa ofere familiilor cu copii ocazia de a le darui celor mici o experienta in natura, in aer curat si mancare sanatoasa intr-un peisaj de toamna plin de culori.

Va asteapta natura, traditiile, alimentele sanatoase si o multime de activitati special concepute pentru cei mici!.

LaPensiuni.ro este sinonim cu timpul liber petrecut in aer liber si in mijlocul naturii, intr-un mediu socio-rural bogat in cultura - vezi cazare Moeciu - , traditii autentice si produse agro-alimentare de calitate.

Pentru noi, calitate inseamna sa dam un raspuns adecvat nevoilor si dorintelor fiecaruia, cat mai apropiat de realitate.

Sunt selectionate numai pensiuni care ofera o adevarata vacanta in natura - vezi cazare Delta Dunarii -, un refugiu in afara orasului si departe de poluare. Evaluarea este continua, avand ca baza comentariile oaspetilor pensiunilor noastre.

Sursa: www.lapensiuni.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu