Blog de promovări online

miercuri, octombrie 30, 2013

Prima editie a „Galei Profesorilor” a premiat profesorii parteneri ai „Clubului de Bricolaj Dremel”

Dremel - Gala profesorilor
Dremel, una dintre mărcile de scule electrice ale concernului german Bosch, a organizat în luna octombrie prima ediţie a „Galei Profesorilor”, care s-a desfăşurat în Bucureşti şi Braşov. Scopul galei a fost de a-i premia pe cei mai activi profesori din cele 22 de instituţii de învăţământ din Bucureşti, judeţele Braşov şi Sibiu care fac parte din „Clubul de Bricolaj Dremel”, precum şi de a discuta cu aceştia viitorul clubului. „Clubul de Bricolaj Dremel” a fost înfiinţat în anul 2010.

Evenimentul a pus accentul pe importanţa stimulării creativităţii elevilor şi a rolului esenţial jucat de profesori în desfăşurarea activităţilor de bricolaj organizate de Dremel. Astfel, Clubul de Bricolaj Dremel îşi propune ca în perioada următoare să-şi diversifice activitatea şi să extindă numărul de membri printr-o mulţime de activităţi specifice de DIY organizate alături de Delta Business Consulting.

„Clubul de Bricolaj Dremel este locul unde fiecare dintre noi se regăseşte atât în postura copilului, prin libertatea de creaţie, cât şi a adultului, prin implicarea în proiecte dintre cele mai diverse. Prin suportul echipei Dremel am desfăşurat de-a lungul timpului o multitudine de proiecte, atrăgând tot mai mulţi elevi în universul uneltelor multifuncţionale, în lumea bricolajului şi a creativităţii. Gala Profesorilor a fost răsplata unui an de implicare şi muncă alături de copii şi un schimb de experienţă între profesori”, a afirmat Elena Macarie, profesor coordonator din cadrul Şcolii Gimnaziale Grigorie Ghica Voievod, Bucureşti.

Despre ’’Clubul de Bricolaj Dremel’’
Programul ’’Clubul de Bricolaj Dremel’’ a fost înfiinţat în anul 2010 şi are drept scop promovarea conceptului de DIY în rândul copiilor din grădiniţele, şcolile şi liceele din România care au în dotare sau folosesc uneltele Dremel. Până în acest moment, „Clubul de Bricolaj Dremel” are 22 de şcoli membre cu aproximativ 500 de elevi din Bucureşti, precum şi din judeţele Braşov şi Sibiu. Prin intermediul atelierelor creative practice, Dremel dă posibilitatea tuturor şcolilor doritoare să se implice într-un proiect anual, care îşi propune familiarizarea elevilor cu uneltele multifuncţionale Dremel şi dezvoltarea spiritului competitiv, a imaginaţiei, a creativităţii şi a originalităţii. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu