Blog de promovări online

miercuri, octombrie 16, 2013

Ronald McDonald House din Bucuresti dispune de sistemul de detectie a incendiilor Bosch FPA1200

Ronald McDonald House din Bucuresti dispune de sistemul de detectie a incendiilor Bosch FPA1200Fundaţia pentru copii Ronald McDonald House oferă o "casă departe de casă" pentru familiile care au copiii internați în spitalele de pediatrie din mai multe colţuri ale lumii. Locuinţele fundaţiei sunt construite aproape de un spital, iar costurile pentru cazare sunt foarte mici. Astfel, fundaţia Ronald McDonald House a construit case în mai multe orașe din 59 de ţări. Conceptul se bazează pe ideea simplă conform căreia o familie care îşi aduce copilul grav bolnav într-un centru medical din alt oraş ar trebui să se poată concentra doar pe sănătatea copilului şi să nu îşi facă griji referitoare la locuinţă, costuri, mâncare sau distanţa dintre locuinţă şi spital.


Obiectivul Fundaţiei Ronald McDonald House

Multe familii călătoresc departe de casă pentru a beneficia de un tratament adecvat pentru copiii lor atunci când aceştia din urmă au probleme de sănătate. Pentru copiii care se confruntă cu situații medicale grave este esenţial să-şi simtă părinţii aproape şi să fie înconjuraţi de dragoste. Cazându-se la un Ronald McDonald House, părinții pot comunica mai bine cu echipa medicală a copilului lor și pot ține pasul cu schemele complexe de tratament. Acest tip de casă specială are nevoie de un sistem fiabil și performant de detectare a incendiilor.

Soluția Bosch
În Bucureşti, Ronald McDonald House asigură condiții optime de trai pentru familiile care îşi tratează copiii la spitalul "Grigore Alexandrescu". Casa a fost inaugurată la 18 noiembrie 2003 şi dispune de 16 apartamente, două dintre ele fiind special echipate pentru persoanele cu handicap locomotor. Toate apartamentele au o cameră de zi, un dormitor cu două paturi şi o baie proprie. Casa are o bucătărie complet utilată și un restaurant cu sală de mese spaţioasă. De asemenea, aceasta include o spălătorie, un uscător și o cameră pentru călcat. Toate spațiile de mai sus compun o clădire multifuncțională, unitar supravegheată printr-un sistem de detectare a incendiilor de la Bosch, bazat pe o centrală FPA1200 cu o buclă adresabilă de tip LSN, incluzând detectori de incendiu (optici și termici), puncte de apelare manuală, module buclă adresabile şi sirene.

Diferitele tipuri de spații protejate de foc au un potenţial mare de a genera alarme false (de la fumul și aburii din bucătărie şi spălătorie, de la praful din zona de living). Prezența copiilor bolnavi care au nevoie de odihnă face ca o cerinţă esenţială a sistemului de detectare a incendiilor să fie fiabilitatea și eliminarea alarmelor false. De aceea s-a ales montarea ultimei variante a centralelor modulare de incendiu FPA de la Bosch.

Rezultatul final

Sistemul este alcătuit din 49 de detectori de incendiu FAP-O420 și FAH-T420, trei butoane DM210, două module adresabile FLM420-RLV1 și FLM420-NAC, precum și opt sirene adresabile FNM420. Investiția totală pentru realizarea casei Ronald McDonald a depășit 500.000 de euro, fonduri acoperite prin donații, dar şi de "Ronald McDonald Kinderfonds" Olanda. Această investiție înseamnă că vieţile copiilor aflaţi în convalescență, precum și ale părinților acestora sunt în siguranță şi cu ajutorul tehnologiei de detectare a incendiilor Bosch FPA1200.

Instalat de:
Romsecurity Systems SRL
www.romsecurity.ro. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu