Blog de promovări online

miercuri, noiembrie 27, 2013

De Sarbatori ajut-o pe Andrada sa lupte cu leucemia

Andrada
UPDATE: Andrada asteapta programarea in Italia la tratament pentru luna Decembrie si are nevoie de 1 500 de euro din nou pentru tratament.
De Sarbatori va rugam sa fiti alaturi de ea pentru ca viata ei sa fie salvata!

UPDATE: Rezultatele tratamentului din ultimul an sunt excelente, sansele vindecarii complete si definitive sunt de 99,99% spun medicii italieni.


Andrada Uskar este din Călan, jud. Hunedoara și suferă de leucemie. Pe Andrada, Asociația noastră a cunoscut-o în urmă cu un an de zile când s-a întors din Italia de la tratamentul pe care îl efectuase la Clinica San Matteo. Atunci când am cunoscut-o, corpul Andradei încă suferea efectele tratamentului împotriva leucemiei cu cortizon și citostatice: părul îi căzuse complet, fața si corpul îi erau umflate, avea amețeli, lipsa de concentrare, etc.


După un an de zile de tratament în Italia (2011-2012), medicii i-au prescris un tratament de încă doi ani de zile (2012-2014) pentru ca șansele de vindecare completă să fie maxime. Însă, acest tratament urma să coste 1 500 de euro lunar, bani pe care familia Andradei nu îi dispunea. Însă dragostea de mamă a facut-o pe doamna Viorelia să caute toate posibilitățile pentru ca Andrada să poată continua tratamentul și viața ei să fie salvată.

Așa am ajuns să o cunoaștem pe Andrada, să preluăm și să mediatizăm cazul ei umanitar. Lună de lună am reușit până acum să strângem cu ajutorul dvs., sponsorii și donatorii noștri, fondurile necesare pentru ca Andrada să poată continua tratamentul. Efectele nu au întârzâiat să apară! Părul a început să îi crească, corpul a revenit la normal, amețelile au încetat și Andrada și-a reluat activitatea școlară la Liceul ,,Traian’’ din Deva.


Ultimele analize realizate de Andrada în Italia, în data de 10.10.2013, arată rezultate foarte bune: boala Andradei este în remisie! Cu toate acestea însă, Andrada trebuie să continue tratamentul pentru ca boala să nu recidiveze, până când medicii italieni vor declara că leucemia a fost învinsă complet!


Până atunci însă, lună de lună, Andrada are nevoie de ajutorul nostru financiar pentru continuarea tratamentului, în valoare de 1.500 de euro (7.000 de lei). Andrada se pregătește acum de bacalaureat și dorește să studieze jurnalismul la Universitatea București. Andrada are nevoie de ajutorul nostru pentru tratamentul împotriva leucemiei din Decembrie. Oricine dorește să o ajute, vă rugăm să folosiți modalitățile de donații prezentate mai jos.

MODALITĂȚI DE DONAȚIE
Donează online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
Donează online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
Doneaza prin contract de sponsorizare. Vezi detalii aici:http://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza2/


Redirecționează 20% din impozitul pe profit către copiii bolnavi de cancer și leucemie.

Pentru cei care locuiesc în Canada, SUA, Australia, se pot face donații și prin MoneyGram sau Western Union. Pentru detalii, vezi datele de contact de mai jos.

Donează prin transfer bancar în conturile Asociației Umanitare Misiunea Speranță pentru România, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

ÎN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank
ÎN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

CONTACT:
Email: infosperanta@gmail.com sau contact@sperantapentruromania.ro
Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833
Website:  http://www.sperantapentruromania.ro

Sursa: www.sperantapentruromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu