Blog de promovări online

marți, noiembrie 26, 2013

Sistemele de conferinta de la Bosch ofera solutii inovatoare pentru intalniri si conferinte

Sistemele de conferinta de la Bosch
Divizia de Sisteme de Securitate Bosch îşi continuă evoluţia în domeniul sistemelor de conferinţă, prin lansarea unui nou sistem de conferinţă - DCN Multimedia. Acest sistem inovator de conferință utilizează arhitectura de rețea OMNEO, arhitectură structurată pe tehnologia IP și dezvoltată de Bosch, și unitățile de conferință cu touch-screen, având la bază o versiune a sistemului de operare AndroidTM. Sistemul de operare permite o utilizare uşoară, fiind familiar tuturor utilizatorilor de smart-phone-uri care au sistemul Android ca mod de operare.

Sistemul de conferinţă DCN Multimedia este special creat pentru a facilita comunicarea din cadrul conferinţelor, oferind o calitate ridicată a sunetului, dar integrându-se şi foarte bine în orice locaţie datorită design-ului elegant, microfonului discret și ergonomiei lui. Comunicarea în cadrul prezentărilor este uşurată datorită sistemului DCN Multimedia, care permite integrarea conținutului audio, video și a materialelor interactive necesare unei şedințe (de exemplu, recuperarea documentelor, distribuția de prezentări în sistem), oferind şi acces la internet într-un sistem unic, fără a mai fi nevoie de conectarea la echipamente suplimentare. În timp ce vorbesc, participanții pot distribui informațiile importante pentru a susține prezentarea sau discuția, iar ascultătorii pot vizualiza pe ecran numele vorbitorului. În plus, oamenii pot naviga printre informațiile despre subiectul discutat și pot consulta lista de subiecte abordate în ședință.

DCN Multimedia este primul sistem de conferință structurat pe tehnologia IP, construit pe arhitectura de rețea OMNEO. Dezvoltat de Bosch, OMNEO lucrează în rețelele Ethernet complet standardizate pentru a garanta flexibilitatea acestora. Dispozitivele pot fi conectate cu orice cablu standard de reţea (CAT5e) și cu switch-uri Power over Ethernet (PoE).

Sistemul video
DCN Multimedia este compatibil cu camerele video IP standard sau HD, conforme standardului ONVIF, permiţând controlul automat al camerei către vorbitorul din cadrul conferinţei. De un mare succes se bucură camera Conference Dome HD de la Bosch, care se integrează perfect în sistemul de conferinţă.

Sistemul DCN Multimedia a fost proiectat ca o soluție de conferință auto-explicativă, care este uşor de instalat. Întreținerea este ușoară și rentabilă, datorită funcţiei de auto-diagnosticare a sistemului și posibilităţii de actualizare rapidă a software-ului pentru toate dispozitivele, indiferent unde sunt acestea amplasate, direct din consola centrală care coordonează tot sistemul.


DCN Multimedia este un sistem inovator de conferință, care oferă "confort tuturor": beneficiarilor, participanților, instalatorilor şi tehnicienilor. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu