Blog de promovări online

duminică, decembrie 22, 2013

Haideti si voi la shopping online!

Bluza barbat
Foto: www.fashionus.ro
Cu siguranta nu mai este niciun secret faptul ca, cumparaturile online au luat amploare in ultimii ani si in Romania. Astfel, zilnic, mii de romani se conecteaza la internet, fie de la biroul de la serviciu, fie de la calculatorul de acasa, fie de pe diverse laptop-uri, tablete si mai nou smartphone-uri si incep sa caute diverse produse pe magazinele online, din ce in ce mai multe la numar de altfel.

Si daca la inceputuri, primele magazine online se adresau doar pasionatilor de produse electrice si electrocasnice, in timp si-au facut aparatia in online si alte categorii de magazine virtuale, specializate pe comercializarea de carti, piese auto, asigurari, cadouri, bijuterii, felicitari, produse de make-up etc., dar si magazine de fashion, de unde putem comanda o multitudine de articole de vestimentatie, lenjerie si incaltaminte, pentru toate categoriile de persoane, de la copii pana la adulti.

Ei bine, la prima vedere pare putin ciudat sa comanzi o bluza, un pulover sau o pereche de pantofi de pe un magazin online si acest lucru pentru ca ne dorim de cele mai multe ori sa si probam un produs inainte de a-l cumpara, pentru a fi siguri ca se potriveste pentru noi. Dar, analizand mai bine cum stau lucrurile, ne putem da seama ca avem capacitatea de a comanda de exemplu o bluza potrivita pentru constitutia noastra daca stim foarte bine marimile care se aseaza cel mai bine pe noi.

Si acest lucru se reflecta si in vanzarile online din categoria fashion, care au inceput sa creasca in ultimii ani, mai ales pentru ca aceste produse au de cele mai multe ori un pret mai bun in magazinele virtuale decat in magazinele reale, lucru care a determinat binenteles si o crestere a numarului de magazine online de specialitate.

Un exemplu de magazin online din aceasta categorie este Fashionus.ro, ce vine in intampinarea noastra cu o gama foarte variata de produse precum tricouri, bluze, camasi, hanorace, pulovere, treninguri, veste, geci, jachete, jeans, pantaloni (pentru barbati), tricouri, bluze, veste, pardesie, geci, jachete, treninguri, rochii, fuste, jeans, corsete, salopete, pantaloni (pentru femei), treninguri (pentru copii), precum si foarte multe articole de incaltaminte, de asemenea pentru toate categoriile de persoane.

Mai mult decat atat, tot aici mai gasim si o multitudine de articole de lenjerie si alte accesorii vestimentare, toate produsele acoperind cele mai renumite brand-uri romanesti si internationale, brand-uri precum Adidas, Azzara, Ball’n, Calvin Klein, Diadora, Filla, Kappa, Carmen Grigoriu, Lotto, Lacoste, Nike, Puma, Reebok, Umbro si multe altele.

Daca v-am facut pofta de shopping online, haideti si voi pe net!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu