Blog de promovări online

miercuri, decembrie 04, 2013

La Helen Doron Centrul 4 copilul tau invata mult mai usor limba engleza!

Helen Doron English
Încă de la naștere, cei mici se nasc cu abilitatea de a asimila ușor și repede limbile. Helen Doron Early English dezvoltă această flexibilitate pentru a preda copiilor limba engleză în mod natural, în același fel în care ei învață propria limbă maternă: cu încredere și ușurință. Aceste cursuri de limba engleză pentru copii folosesc o varietate de activități interactive pentru a face limba engleză să fie o parte normală a zilei unui copilaș.

Sistemul de învățare Helen Doron încurajează plăcerea și implicarea pentru a deschide mintea spre învățare. Copiii noștri încep să vorbească și să înțeleagă limba engleză cu o bucurie și o vitalitate pe care nu o veți întâlni într-un curs convențional. Stimulând abilitatea naturală a copilului de a învăța prin joacă se dezvoltă creativitatea lui, imaginația și dorința de a învăța.

La centrul de cursuri pentru copii din sectorul 1, aceștia vor vedea că învățatul este ușor, o lecție pe care o vor putea ține minte toată viața. La fel de important este și faptul că ei vor învăța să iubească limba în timp ce o vorbesc.

”Acum câțiva ani, căutând pe net cursuri pentru fetița mea care avea pe atunci nici 3 ani am dat peste HELEN DORON ENGLISH. Am participat la o lecție demo gratuită și văzând reacția fetiței mele am decis să frecventez cu ea aceste cursuri. Bucuria pe care o citeam în ochii ei ori de câte ori veneam la cursul de limbă engleză, m-a determinat să deschid acest centru, în care să predăm nu numai engleza, ci să-i vedem pe cei mici și mari că vin cu plăcere la orele noastre, că sunt dornici să vadă noile aventuri ale prietenilor din cursuri noastre.” declară Liliana Necșoiu, owner Helen Doron Centrul 4 din București.

Pentru că ne dorim să avem o relație cât mai strânsă cu părinții ce își doresc pentru copii lor aprofundarea limbii engleze încă de mici am customizat site-ul centrului nostru. Site-ul îl puteți accesa pe adresa de web: www.englezapentrucopiibucuresti.ro, este responsive și oferă utilizatorului o experiență plăcută și o navigare cât mai ușoară. Totodată este un punct important de informare despre metoda Helen Doron, dar vă pune la dispoziție și informații despre cursuri, știri importante pentru părinți, precum și noutăți din centru.

Începând din anul școlar viitor, examenele de tip Cambridge se pot echivala cu proba de evaluare a competențelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat. Helen Doron English 4 București este centru de pregătire pentru examene Cambridge prin parteneriatul internațional dintre Helen Doron English și Cambridge.

Ușa Helen Doron Centrul 4 din București este deschisă pentru orice părinte ce este interesat să ofere copilului său o experiență plăcută în învățarea limbii engleze de la vârste fragede. 

*****
Despre Helen Doron Centrul 4
Situat în imediata apropiere a Gării de Nord, la 5 minute de mers pe jos de Piața Victoriei, cât și de alte artere principale, centrul nostru se găsește pe strada C.C.Arion nr. 18ª, apt. 5, la parterul unei vile dintr-un cartier liniștit al Sectorului 1. Accesul se face ușor din toate zonele Bucureștiului.

Centrul dispune de 2 săli de clasă spațioase, luminoase, amenajate astfel încât copii să se simtă bine când ajung la noi, să se simtă în largul lor. Sălile sunt dotate cu TV, DVD,CD, dar și materiale didactice atractive pentru copii, flashcarduri etc. Avem o recepție spațioasă, unde am amenajat un colț de joacă pentru copii și sală de așteptare pentru părinți. Centrul dispune de conexiune WiFi cu acces gratuit pentru părinți.

Centrul nostru este locația ideală unde un copil să învețe limba engleză. Profesorii nostri sunt profesioniști, cu competențe dovedite prin ani de experiență predând metoda unică HDEE la potențiali candidați. Totodată dacă aveți o grădiniță, creșă sau un after-school și doriți să oferiți copilașilor un curs de limbă engleză special creat pentru ei, cu materiale adaptate în funcție de vârsta și nivelul de cunoștinte ale fiecăruia, noi vă oferim soluția: unul dintre profesorii nostrii se deplasează la locația dvs pentru a ține orele.

Despre metoda Helen Doron
Helen Doron este un grup educațional prezent la nivel internațional în peste 30 de țări și din 2008 și în România. La nivel național există în prezent 12 centre educaționale Helen Doron, dintre care 3 se găsesc în București.

Metoda Helen Doron a fost dezvoltată și inițiată de Helen Doron, lingvist și educator, în 1985. Această metodă unică permite copiilor ca începând cu vârsta de trei luni să învețe engleza precum învață limba maternă - prin ascultare repetată și încurajare. Inspirația lui Helen Doron pentru metodă a venit când fiica ei de 4 ani a învățat să cânte la vioară cu ajutorul metodei Suzuki. Dr. Suzuki și-a numit metoda "abordarea limbii materne" pentru a învăța muzică așa cum el îi învăța pe copii să cânte la chitară ascultând muzică înainte de a citi notele.

Metoda Helen Doron este exprimată prin joacă, povești, caiete de lucru, cartonașe, povești, cântece originale pentru a veni în sprijinul limbii engleze vorbite, a pronunției, a gramaticii, a vocabularului și scrisului și cititului pentru copii mai mari. Învățarea este rapidă, distractivă și naturală, cu pregătire pentru examenele internaționale de limbă engleză ținute într-o manieră relaxată și plăcută!

Pentru informații suplimentare:
Anca Duma – duma.anca@gmail.com / 0747043394

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu