Blog de promovări online

joi, februarie 27, 2014

Cea mai mare competitie de Tenis de Masa in scop caritabil a ajuns la a cincea editie

Turneul de Tenis de Masa HOSPICE
Vineri și Sâmbătă, 28 si 1 Martie 2014, va avea loc la Top Tennis Arena a cincea ediție a Turneului de Tenis de Masă HOSPICE, cel mai mare de acest gen din România, care are ca scop strângerea de fonduri pentru îngrijirea copiilor și adulților cu boli incurabile, pacienți ai Fundației HOSPICE Casa Speranței.

Pentru startul acestei competiții, au confirmat 26 de echipe, reprezentante ale unor companii de top din România. Fiecare companie a înscris un număr de 4 jucători de tenis din rândul propriilor angajați, făcând o donație minimă de 300 de euro pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței. În prima zi de la ora 17.00 va începe competiția de Dublu la care vor lua parte 26 de echipe și Sâmbătă de la ora 9.00 se desfășoară proba de simplu la care vor participa 52 de jucători. 

Toate fondurile care vor fi strânse în urma participării la acest eveniment vor fi direcționate către HOSPICE Casa Speranței, organizatie non-profit care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile din Brașov, București, Făgăraș și Zărnești. Mai multe informații despre Hospice si evenimentele de strângere de fonduri derulate sunt disponibile la www.hospice.ro. 

Companiile care sprijină acest eveniment sunt: Top Tenis Arena (Partener Principal al turneului), Fundatia Vodafone, Coca Cola Hellenic, Raiffeisen Leasing, Dell, EY Romania și Servier Pharma. 

Despre FUNDATIA HOSPICE CASA SPERANTEI
HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Sursa: www.hospice.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu