Blog de promovări online

miercuri, februarie 26, 2014

Proiectele de reciclare creativa realizate de Dremel au adus bucurie copiilor dintr-un centru din Bucuresti

Proiecte de reciclare creativa realizate de Dremel
Dremel, unul dintre brandurile de scule electrice ale concernului german Bosch, a organizat un eveniment pentru copiii din Centrul de primiri în regim de urgenţă pentru copiii străzii aflat în sectorul 3 din Bucureşti. În cadrul acestui eveniment, reprezentanţii companiei, împreună cu voluntarii organizaţiei Reciclare Creativă, au donat centrului 4 mese şi 8 băncuţe din paleţi de lemn, realizate anterior în cadrul unei caravane a bricolajului organizată în 18 magazine din 6 oraşe din ţară: Bucureşti, Braşov, Piteşti, Cluj, Ploieşti şi Sibiu. Caravana a avut ca parteneri lanţurile de magazine bauMax, Bricostore, Dedeman şi echipa de voluntari ai organizaţiei Reciclare Creativă. 

Cei 16 copii aflaţi în Centrul de primiri au dat frâu liber creativităţii şi au petrecut aproximativ patru ore decorând mesele confecţionate din paleţi de lemn, folosind trusele de culori oferite cadou de către Dremel. Pe lângă trusele respective, fiecare copil a primit cadou un ghiozdan Dremel pentru şcoală, o cană, dulciuri, un caiet, pixuri, baloane şi un ursuleţ din pluş. Fiecare din cele 8 băncuţe a fost dotată cu câte o pernuţă decorată cu uneltele Dremel.

„Ne bucuram foarte mult să vedem pe chipurile copiilor succesul acestei caravane Dremel. Zâmbetele lor de bucurie, voia bună, exclamaţiile, sentimentele imortalizate prin culori pe mesele ce urmează să le decoreze curtea interioară a centrului, cât şi căldura şi invitaţia să revenim ne-au stimulat şi ne-au dat elanul pentru alte activităţi similare. Ne propunem pe viitor să organizam un atelier de bricolaj cu uneltele Dremel în cadrul şcolii, sub aceeaşi formulă a parteneriatului cu voluntarii organizaţiei Reciclare Creativă”, au declarat reprezentanţii Bosch. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu