Blog de promovări online

miercuri, martie 19, 2014

Majoritatea standurilor GastroPan 2014 s-au ocupat. Cum mai puteti expune la evenimentul anului?

Expo GastroPan 2014
Peste 120 de furnizori din 23 de tari vor expune, in perioada 4-6 aprilie 2014, la GastroPan - cea mai importanta expozitie autohtona de solutii si tehnologii pentru panificatie, cofetarie, gelaterie , ciocolaterie, cafea si alimentatie publica. Desi majoritatea standurilor mari au fost ocupate, furnizorii care doresc sa participe la eveniment o mai pot face in conditii avantajoase, inchiriind un stand mai mic sau un spatiu in zona Business Point.

Evenimentul aflat la editia a sasea se va desfasura anul acesta la Brasov Business Park si va atrage peste 20.000 de vizitatori - specialisti si antreprenori din afacerile de profil. La GastroPan vor expune cei mai mari furnizori de pe piata autohtona si europeana, iar programele dinamice organizate vor atrage zeci de mii de vizitatori. Demonstratiile LIVE variate si concursurile GastroPan vor completa, ca si le editiile anterioare, profesionalismul si atractivitatea expozitiei.

Desi marile standuri si-au gasit deja expozantii, pe ultima suta de metri furnizorii mai au posibilitatea de a-si expune solutiile la un stand de dimensiuni mai mici sau in zona de expunere Business Point.

Cum va puteti prezenta oferta la GastroPan?
GastroPan este cea mai buna modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialistii din domeniile panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice, aflati in cautarea unor idei si solutii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor. Inchiriind un spatiu de in zona Business Point sau chiar un stand construit, puteti stabili contacte, puteti discuta cu potentialii parteneri si va puteti prezenta ofertele vizitatorilor.

Puteti avea acces la cei 20.000 de vizitatori specialisti invitati, in conditii avantajoase, inchiriind un stand propriu, la tarife incepand de la 514 euro pentru constructie si dotari standard. Puteti expune la GastroPan completand formularul din meniul Info Expozanti, pe pagina www.gastropan.ro, in limita disponibilitatii.

Furnizorii cu bugete mai limitate au oportunitatea de a-si prezenta solutiile pentru suma unica de 350 euro in cadrul zonei GastroPan Business Point, unde vor avea la dispozitie suprafata unei mese pentru a-si prezenta solutiile.

Data limita pentru inchirierea standurilor mici si a spatiilor din zona Business Point este 21 martie 2014!

Pentru detalii si rezervarea spatiilor expozitionale puteti contacta organizatorii la telefon la telefon 0266-219.392 sau pe adresa de e-mail info@gastropan.ro.

Pentru orice alte informatii despre eveniment vizitati pagina www.gastropan.ro!

Sursa: Daniel Maior - Responsabil Media www.gastropan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu