Blog de promovări online

joi, martie 20, 2014

Divizia Sisteme de Securitate Bosch si compania SCOP Computers devin parteneri in domeniul sistemelor de securitate, siguranta si comunicatii

Divizia Sisteme de Securitate Bosch
Divizia Sisteme de Securitate Bosch, furnizor internațional de sisteme şi echipamente pentru securitate, siguranţă şi comunicaţii, anunţă demararea colaborării cu firma SCOP Computers S.A..

„Sistemele de securitate, siguranţă şi comunicaţii se axează din ce în ce mai mult pe componentele IT. Din acest motiv, divizia Sisteme de Securitate Bosch din România a ales firma SCOP Computers, o companie recunoscută pentru competențele sale pe partea de sisteme informatice, pentru a fi distribuitorul de soluţii de securitate Bosch din acest domeniu”, afirmă Alexandru Bogdan, Regional Sales Manager al diviziei Sisteme de Securitate Bosch.

“Vom începe colaborarea prin promovarea şi vânzarea echipamentelor de supraveghere, atât analogice cât şi IP, echipamente care completează şi extind portofoliul nostru de soluţii. Piaţa sistemelor de supraveghere este în continuă creştere, în special cea de sisteme de supraveghere IP, iar colaborarea cu divizia Sisteme de Securitate Bosch ne permite îndeplinirea unui obiectiv important, acela de a oferi partenerilor noştri soluţii de înaltă calitate care să îi ajute să se dezvolte şi să adauge valoare afacerilor lor“, a declarat Mirel Lichiardopol, Director Executiv SCOP Computers.

Divizia Sisteme de Securitate Bosch, parte a concernului german Bosch, este prezentă pe piaţa din România încă din anul 2006. Bosch oferă clienţilor săi o gamă largă de produse de securitate, cu o garanţie de 36 de luni pentru toate produsele sale - echipamente de supraveghere, înregistrare şi monitorizare video, de detecţie efracţie şi control acces, de detecţie şi semnalizare incendiu, de adresare publică şi evacuare vocală şi echipamente de conferinţă.

SCOP Computers este o companie privată înfiinţată în 1994. Timp de peste 18 ani, SCOP Computers s-a poziţionat ca unul dintre cei mai importanţi distribuitori IT, dedicat unui business care aduce valoare în zona IT şi consumer electronics, oferind suport partenerilor săi şi ajutându-i să aibă un business de succes. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu