Blog de promovări online

joi, martie 13, 2014

Q1041 – Tableta QUICKTAB® cu ecran de 10.1” si procesor QUAD CORE acum in promotie!

Q1041 – Tableta QUICKTAB® cu ecran de 10.1” si procesor QUAD CORE

QUICKTAB ® noul brand lansat pe piata romaneasca, propune prin produsele sale acces la tehnologia mobila si la unele dintre cele mai performante procesoare pentru solutii mobile, astfel incat utilizatorul tabletelor QUICKTAB® sa fie incantat de eficienta acestora si in acelasi timp multumit de investitia facuta.

Tableta  QUICKTAB®   Q1041 cu ecran de 10.1” si procesor QUAD Core acum in promotie!

QUICKTAB®  Q1041 reprezinta tableta care va ofera un excelent raport pret performanta calitate pentru diagonala de 10.1”, reprezentand si o solutie puternica pentru toate aplicatiile dorite.

Avand un ecran de 10.1" format wide tableta QUICKTAB®   Q1041 vine cu renumitul procesor QUAD Core RockChip3188  1.6 GHz care imbina puterea bruta de procesare si performanta cu frecventa ridicata.  Jocuri, filme?  Nimic nu-ti sta in cale, intrucat si procesorul video al tabletei QUICKTAB®   Q1041  este  tot QUAD Core!

Impreuna cu sistemul de operare Android 4.2.2,   QUICKTAB®   Q1041  reprezinta un top al performantei in categoria ei de pret.

Prin modulul WiFi incorporat, QUICKTAB® Q1041 ofera acces la internet prin intermediul retelelor wireless disponibile.  Oferind si conectare pentru dispozitive OTG de tip USB, puteti conecta la tableta si alte dispozitive externe USB compatibile (tastatura, mouse, modem 3G).

QUICKTAB® Q1041 ofera posibilitatea efectuarii de videoconferinte prin intermediul camerei foto frontale incorporate respectiv functia de camera foto video de vacanta prin intermediul camerei foto de 2MPixeli de pe spatele tabletei.

Dotata cu iesire tip mini HDMI,  tableta QUICKTAB®   Q1041 poate transforma monitorul sau televizorul dumneavoastra cu intrare HDMI  intr-un centru multimedia pentru vizionarea filmelor respectiv intr-un Smart TV cu acces la internet.

QUICKTAB® Q1041 dispune de o memorie flash incorporata de 16GB la care se adauga card reader-ul tabletei ce va ofera posibilitatea introducerii unui card de memorie suplimentara (card tip Micro SD de pana la 32GB) putand creste astfel spatiul de stocare pentru programe, filme, etc.

Sunetul este redat prin difuzoarele incorporate de 1W sau prin conectarea unui set de casti audio stereo, care impreuna cu media player-ul tabletei va oferii o excelenta auditie stereo.

Carcasa din aluminiu,  cu design slim si elegant confera siguranta si suportul ideal pentru performanta de lunga durata a tabletei QUICKTAB® Q1041.
QUICKTAB® Q1041 este acum disponibila in Romania in magazinele si pe site-urile on-line.


Informatii despre produsele QUICKTAB® pot fi accesate pe site-ul www.quicktab.ro.

Sursa:  www.deck.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu