Blog de promovări online

vineri, iunie 13, 2014

Alege palaria perfecta!

Palarii
De ce, cand si cu ce ocazie purtam o palarie?

De la inceputul civilizatiei, oamenii au purtat ceva pe cap. Omul primitiv purta sepci confectionate din piele de animale pentru a fi pregatit de frig, caldura sau ploaie. Ca si accesoriu, palariile au fost purtate prima oara de catre barbati inca din secolul al XIV-lea. Cu timpul,a devenit un accesoriu obligatoriu femeilor, oferindu-le eleganta si definind un anumit statut social.

In anii ’20 -’30, palaria era nelipsita din tinuta domnilor si doamnelor din Romania, reprezentand mereu un simbol al respectului de sine.

Designerii secolului al XXI-lea incearca sa readuca palaria in atentia publicului fara ca ea sa reprezinte un semn al rangului social sau un accesoriu impus la anumite evenimente, ci pur si simplu ca obiect vestimentar frumos si util, fie pentru evenimente formal, fie doar pentru a fi in pas cu moda.

Palariile de soare, purtate pentru a ne proteja pielea, parul si ochii in zilele toride de vara ,precum si palariile de lana, folosite in toamnele ploioase si iernile geroase, intregesc tinuta, au functie de protectie, iti scoate din banal orice tinuta, te salveaza atunci cand parul nu te mai asculta si te ajuta sa-ti exprimi mai usor atitudinea vestimantara. Indiferent de motivul pentru care le porti, din pura placere sau de nevoie,palariile trebuie sa se asorteze cu tinuta. Fa o lista cu activitatile tale preferate, cum ar fi vacante la mare, la munte, plimbari in aer liber , etc., iar un lucru pe care il au in comun este acela ca toate sunt oportunitati perfecte pentru a-ti alege palaria perfecta.

Descoperirea modelului care te avantajeaza reprezinta doar o chestiune de timp.Inaltimea palariei, dar si latimea borurilor se aleg in functie de fizionomia fiecaruia. Culoarea este, de asemenea, un aspect pretios. Palaria neagra ramane un clasic, insa palariile in culori neutre sunt un must pentru orice tinuta, iar culorile mai indraznete aduc o pata cromatica care nu strica, mai ales in cele mai intunecate zile.

Domnii pot sa opteze pentru palariile fedora, obisnuite in tinutele lui Humphrey Bogart si preferate de Michael Jackson, pot fi purtate de barbati de toate grupele de varsta, in medii de afaceri, dar si in cadrul unei imbracaminti casual. Sunt usor de asortat si se gasesc in diferite culori cum ar fi albastru, verde, cenusiu maro, gri.

Palariile din fetru sunt destul de similare cu palariile fedora, dar au borul mai scurt si se potrivesc tinutelor casual. Sunt preferate de numerosi actori de la Hollywood precum Hugh Jackman, Orlando Bloom, Brad Pitt si Johnny Depp.

Palariile de paie sunt confectionate din paie rigide, sunt purtate de obicei in timpul verii si se asorteaza cu tinute casual.

O latura foarte bine dezvoltata in ultima decada cuprinde mult apreciatele palarii de tip vanatoresc. Binecunoscatorii din randurile vanatorilor autohtoni si de peste hotare opteaza deseori pentru modele de calitate de acest gen.

In ceea ce le priveste pe dame,gama este la fel de variata, ele putand alege dintre numeroase modele incepand cu modelele de referinta in domeniu pana la cele de paie, cowboy, cocktail,dantela, tricotate, etc.

Incepand din anul 2000, firma Eunomia SRL si-a dezvoltat activitatea prin importarea palariilor Tonak, una dintre cele mai mari fabrici de palarii din lume, cu peste 200 de ani de traditie si experienta, renumita pentru confectionarea palariilor din par de iepure si castor. La noi gasiti cele mai frumoase,diversificate si de cea mai inalta calitate, palarii, lucrate manual, accesibile ca si pret, destinate atat barbatilor, cat si femeilor. An de an venim cu modele noi,mai mult decat atat, dispunem de modele personalizate, serii limitate, create de Tonak special pentru magazinul nostru. Cu o linie clasica sau sport, retro sau futuriste, palariile promit si garanteaza o calitate superioara.

Sursa: Bud Ioana, www.palarii.eunomia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu