Blog de promovări online

joi, iunie 12, 2014

Copiii de la SOS Satele Copiilor Romania isi incep dimineata cu un mic dejun ce contine fier, vitamine si alte minerale

Copiii de la SOS Satele Copiilor Romania
Diminetile copiilor de la SOS Satele Copiilor Romania incep de acum inainte cu un mic dejun care contine fier, vitamine si alte minerale, totul in cadrul campaniei Nestlé ”Impreuna crestem copii puternici”. Incepand cu data de 5 iunie, Nestlé a decis sa sprijine activitatea organizatiei, oferind timp de un an produse Nestlé si, in completarea acestora, sprijin financiar pentru achizitionarea de alimente pentru copiii din programul SOS Satul Copiilor Bucuresti.

Deficienta de fier la copii este o problema nutritionala grava in Romania, insa prea putin constientizata. Tocmai din acest motiv, eforturile Nestlé Romania, prin implemetarea  campaniei „Impreuna crestem copii puternici”, au scopul de a informa si de a trage un semnal de alarma in legatura cu riscurile la care sunt expusi copiii care sufera din cauza lipsei de fier. Mai mult de atat, am inceput acest program printr-o schimbare de reteta pentru unele din produsele noaste, dedicate copiilor, carora le-am adaugat fier. Acum vrem sa facem un nou pas inainte, venind de aceasta data in ajutorul unor copii ai caror parinti biologici nu sunt aproape de ei pentru a-i ajuta sa creasca sanatosi si puternici”, a declarat Herve de Froment, Country Manager Nestlé România.

Copilaria este o perioada extrem de complexa, care necesita grija, atentie si dedicare. Mai mult de atat, alimentatia joaca un rol foarte important in viata copiilor, aceasta fiind in stransa legatura cu capacitatea lor de invatare, dezvoltare si mai ales cu sanatatea lor. Tocmai din acest motiv, Nestlé a decis sa sprijine eforturile organizatiei SOS Satele Copiilor Romania, care ocroteste si sprijina astazi, la peste 20 de ani de la infiintare in Romania, peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice.

Sprijinul oferit de Nestlé se va indrepta catre toti copiii din programele SOS Satele Copiilor Romania. Acestia vor primi, timp de un an, Nesquik cereale cu FIER pentru mic dejun, precum si Nesquik Plus cacao instant cu calciu si vitamine. In completarea produselor Nestlé, copiii din programul SOS Satul Copiilor Bucuresti, vor primi si alimente pentru un mic dejun echilibrat. Actiunea face parte din campania ”Impreuna crestem copii puternici!”. Aceasta promoveaza un stil de viata sanatos, bazat pe activitate fizica zilnica si o alimentatie echilibrata, care sa includa si aportul adecvat de fier.

Sursa: SOS Satele Copiilor Romania 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu