Blog de promovări online

joi, iulie 17, 2014

Bosch face o invitatie profesionistilor din mica si marea industrie: "Descopera Forta Albastra!"

Descopera Forta Albastra!
În perioada 21 iulie – 25 august 2014, divizia de Scule Electrice a concernului german Bosch își invită clienții să cumpere sculele electrice, accesoriile și aparatele de măsurat Bosch Professional aflate în promoție în cadrul campaniei "Descoperă Forța Albastră!". Astfel, pe lângă faptul că pot achiziționa produsele la un preț redus cu până la 15 la sută, aceștia pot câștiga și o mulțime de premii: ceasuri de mână, ochelari de soare, seturi de lucru și multe altele. 

Oferta cuprinde produsele de bază din gama de scule electrice (ciocane rotopercutoare, polizoare unghiulare, mașini de găurit și înșurubat etc.), accesorii (burghie și dălți, pânze pentru ferăstraie verticale și circulare, seturi de capete pentru șurubelnițe etc.) și aparate de măsurat Bosch Professional. Produsele acoperă mai multe categorii de utilizări, astfel încât toți profesioniștii pot beneficia de ofertele Bosch – pentru lucrările în beton și piatră, în metal sau lemn. De asemenea, pentru lucrările complexe, unde sunt necesare intervențiile în locurile mai dificil de accesat cu sculele electrice clasice, oferta Bosch include și sculele cu acumulatori. Instrumentele de măsură inteligente întregesc kit-ul de lucru necesar profesioniștilor.

Campania se desfășoară prin distribuitorii autorizați Bosch Professional din toată țara, iar lista completă a acestora se găsește la următoarea adresă: http://www.bosch-professional.com/ro/ro/dl/cautare-distribuitori/dealersearch/. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu