Blog de promovări online

luni, iulie 21, 2014

Noul burghiu SDS – Plus 3 de la Bosch are o durata de viata cu 30 la suta mai mare fata de alte produse similare aflate pe piata

Noul burghiu SDS – Plus 3 de la Bosch
Divizia de Scule Electrice Bosch lansează în România un nou accesoriu pentru ciocanele rotopercutoare – burghiul SDS - Plus 3. Noul burghiu Bosch are o durată de viaţă cu 30 de procente mai mare comparativ cu alte produse asemănătoare existente pe piață. Burghiul SDS – Plus 3 este realizat din carburi metalice dure (carbură de tungsten) de calitate ridicată şi asigură o găurire rapidă şi precisă, datorită tehnologiei speciale de sudare a capului burghiului. Astfel, crește atât performanţa găuririi în beton, cât și durata de viață a burghiului.

În departamentele de cercetare şi dezvoltare proprii, Bosch dezvoltă şi optimizează continuu accesoriile pentru sculele electrice, conform cerinţelor specialiştilor. Vârful de centrare a fost special creat pentru a oferi rezultate cât mai precise. Design-ul canalului spiralat de evacuare a prafului asigură eliminarea rapidă a prafului fierbinte din zona de găurire. În plus, oţelul de înaltă calitate şi metodele moderne de producţie reduc riscul de rupere al burghiului în aplicațiile grele şi cresc semnificativ durata de viaţă a produsului.

Burghiele Bosch sunt testate și certificate PGM (Asociația germană de testare a burghielor pentru zidărie), iar marcajul PGM reprezintă garanția preciziei dimensionale în executarea de găuri în zidărie. Astfel, se certifică o înaltă siguranță pentru elementele de fixare și de montaj.

Gama SDS – Plus 3 poate fi utilizată cu orice ciocan rotopercutor cu sistem de prindere SDS - Plus și este potrivită pentru lucrările în beton, inclusiv beton armat și zidărie. Noul burghiu SDS - Plus 3 este disponibil atât în ambalaje de câte 1 bucată, cât și în ambalaje de 8 sau 10 burghie. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu