Blog de promovări online

sâmbătă, august 30, 2014

Angajatii New Kopel Group au acceptat provocarea Ice Bucket

Sixt
Cei peste 100 de angajați ai New Kopel Group, unul dintre liderii industriei auto, au acceptat provocarea Ice Bucket Challenge lansată de Hezi Shayb, CEO-ul companiei și, alături de acesta, au participat la popularul duș cu gheață.

New Kopel Group este prima companie din România care alege să se alăture, cu întreaga echipă, campaniei de conștientizare a nevoii de a continua și aprofunda cercetările privind cauzele și remediile maladiei Lou Gehrig sau ALS, cum este recunoscută la nivel mondial.

”Înarmați” cu găleți portocalii, tricouri pe care a fost imprimat mesajul ”Always Yes” și prosoape, echipa alături de CEO-ul, Hezi Shayb, s-au adunat azi, în jurul orei 17.00, în curtea interioară a companiei și au dat curs provocării, în cadrul unui moment colectiv ”Ice Bucket Challenge”. Pentru a respecta regula campaniei, compania donează în numele fiecărui angajat către Alianța Națională pentru Boli Rare din România, suma urmând să respecte reperele campaniei externe. De asemenea, mulți angajați au decis să contribuie și prin donații individuale.

”Am fost provocat să particip la Ice Bucket Challenge, asemeni multor altor oameni și am ales ca, împreună cu echipa New Kopel Group, să spunem de 100 de ori Always Yes. Ajutăm astfel Alianța Națională pentru Boli Rare din România, care îngrijește 61 de pacienți diagnosticați cu ALS”, a declarat Hezi Shayb, CEO al New Kopel Group.

De asemenea, pentru continuarea campaniei, New Kopel Group a lansat provocarea Ice Bucket către alte trei companii: SIXT Germania, KLG Europe Logistics Romania SRL, specializată în activități de logistică și competitorului Avis România.

”Ne plac întotdeauna provocările iar când acestea sunt destinate unei cauze nobile, nu dăm niciodată înapoi. <<Alyways Yes>> nu este un slogan, ci o stare de spirit. Sunt mândru de echipa pe care o conduc și sunt convins că această unitate se va vedea și în activitatea si rezultatele companiei”, a adăugat Hezi Shayb.

Sursa: Sixt rent a car Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu