Blog de promovări online

luni, august 11, 2014

Bosch lanseaza noile seturi de accesorii pentru profesionisti – pentru lucrari in beton, metal, lemn

Seturi de accesorii Bosch
Pentru a veni în sprijinul profesioniștilor din diferite domenii, Bosch lansează pe piața din România trei seturi noi de accesorii pentru găurire și înșurubare, versatile și de calitate superioară. Fiecare dintre cele trei seturi – pentru metal, beton și lemn – conține câte 35 de accesorii care oferă profesioniștilor soluții pentru cele mai frecvente aplicații în proiectele de găurire și înșurubare.

Astfel, în fiecare set se găsesc accesoriile cel mai des utilizate de profesioniști: 6 burghie pentru metal, beton, respectiv lemn, 3 chei tubulare, 24 de capete de șurubelniță – dintre care 2 sunt cu 2 vârfuri și 2 suporturi pentru capetele de șurubelniță. Cu un singur astfel de set, profesioniștii au la îndemână accesoriile potrivite pentru orice proiect – chiar și în cazul în care sunt nevoiți să înceapă un proiect nou, total diferit. Așadar, aceștia nu mai trebuie să cumpere mai multe accesorii individuale sau seturi mici pentru a avea toate cele necesare în lucrul zilnic – Bosch oferă toate accesoriile necesare într-un singur set mixt destinat profesioniștilor, într-un ambalaj compact.

Burghiele CYL-3 din setul mixt pentru beton sunt adecvate pentru găurirea în beton, zidărie, gresie calcaroasă, piatră naturală şi artificială. Prinderea burghielor este cilindrică, vârful are 2 tăișuri și este acoperit cu carburi metalice durabile, iar canalul spiralat în formă de “U” permite o evacuare eficientă a prafului de găurire.

Burghiele HSS-G care se găsesc în setul mixt pentru metal sunt adecvate pentru oţel aliat şi nealiat cu o rezistenţă la tracţiune de până la 900 de N/mm², precum și pentru oţel turnat, fontă cenuşie, fier sinterizat, fontă maleabilă, metale neferoase, materiale plastice dure. Prinderea este hexagonală, vârful burghiului este autocentrant, cu tăişul în cruce, ceea ce face inutilă punctarea sau găurirea prealabilă până la diametrul de 10 mm.

Burghiele elicoidale HSS aflate în setul mixt pentru lemn sunt potrivite pentru lemnul de esenţă tare şi moale. Prinderea acestora este hexagonală, au vârf de centrare şi muchii pretăietoare, precum și 2 canale spiralate pentru o evacuare eficientă a prafului de găurire.

Raportul calitate - preț, ce aduce economii de până la 50 la sută față de accesoriile cumpărate separat, recomandă seturile cu 35 de accesorii profesioniștilor din diferite domenii – construcții, electricieni, instalatori, tâmplari etc. În plus, accesoriile au coduri de culori pentru a ajuta utilizatorul să găsească cât mai simplu accesoriul dorit. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu