Blog de promovări online

vineri, septembrie 26, 2014

INSOFT lanseaza noi lectii interactive pentru elevii de clasa I si a II-a

Matematica si explorarea mediului
Lecțiile de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I și clasa a II-a și de Comunicare în limba română pentru clasa I au fost dezvoltate pe baza noii programe școlare în vigoare și țin cont de particularitățile de vârstă ale copiilor.

Pentru anul școlar 2014-2015, compania INSOFT Development & Consulting în colaborare cu editura ALL, au realizat un set de manuale moderne ce vin în sprijinul procesului de predare-învățare.

INSOFT pune la dispoziția elevilor 3 manuale digitale -„Comunicare în limba română – clasa I”, „Matematică și explorarea mediului – clasa I”, respectiv „Matematică și explorarea mediului – clasa a II-a”. Manualele digitale sunt prezentate în două volume, câte unul pentru fiecare semestru școlar. Fiecare volum include activități multimedia de învățare, care permit elevului să aprofundeze materia specifică, prin explorare și joc.

Resursele digitale sunt concepute ca instrumente suplimentare de lucru și pot fi utilizate în procesul de predare–învățare atât individual – acasă, cât și la clasă. Pentru a facilita accesul la noile resurse educaționale interactive, INSOFT a lansat website-ul dedicat –www.manuale.insoft-dc.ro, unde sunt prezentate detalii despre manualele digitale precum și o serie de lecții demonstrative.

Lecțiile sunt originale și captivante, antrenând elevii în procesul de învățare, cu ajutorul desenelor, animațiilor, jocurilor și experimentelor interactive. Pe tot parcursul lecțiilor, elevii sunt însoțiți de personaje simpatice care le explică sarcinile de lucru și îi ajută la rezolvarea exercițiilor, materia predată fiind astfel mult mai ușor de asimilat. Cunoștințele și abilitățile dobândite pot fi evaluate cu ajutorul unor teste simple prevăzute pentru fiecare lecție.

„Utilizarea resurselor educaționale digitale aduce numeroase beneficii atât elevilor, prin crearea unui mediu de învățare interactiv și distractiv care le facilitează obținerea unor rezultate mai bune la învățătură, cât și cadrelor didactice care au acum posibilitatea de a preda într-un mod atractiv și eficient, adaptat cerințelor societății informaționale” –a declarat Florin Burcea, Director departament eLearning, INSOFT Development & Consulting.

Manualele au fost dezvoltate pe baza celor mai moderne tehnologii (HTML5, JavaScript, CSS 3.0) și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv informatic (calculator, laptop, tabletă, telefon inteligent), fiind de asemenea compatibile cu orice tip de browser. 

Despre INSOFT Development & Consulting
INSOFT este unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice complete din România. Compania oferă soluţii IT avansate, la nivel național şi internaţional, în domeniile –educaţional, guvernamental, sănătate, situații de urgență, cercetare-inovare şi pentru mediul de afaceri.

INSOFT dezvoltă o gamă largă de soluții educaționale digitale, bazate pe cele mai avansate tehnologii și concepute de specialişti IT și pedagogi, cu o mare experienţă în domeniu. Compania este implicată activ într-o serie de proiecte educaționale și promovează integrarea eficientă a tehnologiei în sistemul de învățământ din România. De asemenea, prin dezvoltarea de soluții inovative de eLearning, INSOFT urmărește îmbunătăţirea continuă a calităţii procesului educațional și dezvoltarea de produse utile pentru beneficiarii finali –elevi, studenți și cadre didactice.

INSOFT a primit numeroase recunoașteri internaționale, compania fiind apreciată pentru inovație, potențial de creștere și strategia de afaceri de succes. Printre premiile obținute recent putem menționa: Locul I în cadrul categoriei „Rising Star”- Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013, European Business Awards 2014/2015, Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014  etc.    

Sursa: Ilinca Georgescu, www.insoft-dc.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu