Blog de promovări online

marți, septembrie 23, 2014

Primele telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost livrate in premiera in Romania de QuickMobile

iPhone 6
Precomandate in premiera si livrate in aceiasi zi cu cele din Statele Unite. A fost posibilitatea pe care QuickMobile le-a oferit-o fanilor gigantului american Apple din Romania imediat dupa lansarea oficiala a iPhone 6 si iPhone 6 Plus. QuickMobile nu doar ca a pus Romania pe harta tariilor in care iPhone 6 a fost livrat incepand cu 19 septembrie, dar si-a scutit clientii de a sta ore intregi la coada in fata magazinelor. Tot ce au avut de facut cei mai pasionați consumatori ai brandului Apple din Romania a fost sa isi aleaga modelul de iPhone 6 sau iPhone 6 Plus potrivit pentru ei, sa plaseze comanda in magazinul online al QuickMobile si sa astepte curierul! 

Pe cat de inovative, pe atat de ravnite au fost ultimele telefoane produse de compania americana Apple. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost precomandate de peste 1.500 de fani in doar cateva zile de pe www.quickmobile.ro, iar numarul lor se va tripla pana la sfarsitul lunii septembrie.

Trendsetter in domeniul comercializarii produselor de IT&C in Romania, QuickMobile a pus din nou atentia pentru clienti pe primul loc si le-a oferit tuturor romanilor dornici sa incerce acest nou telefon posibilitatea de a face acest lucru fara a fi nevoiti sa astepte zeci de ore sau chiar zile intregi la coada.

Si in timp ce in fata magazinului Apple din New York linia de asteptare depasea un kilometru, iar la Londra nu mai putin de 1.000 de englezi se aflau la coada pentru a nu pierde startul oficial al vanzarilor, clientii din Romania care au ales QuickMobile au intrat in posesia noului iPhone 6 sau iPhone 6 Plus fara sa fie nevoiti sa iasa din casa.

QuickMobile a adus in premiera in Romania iPhone 6 si iPhone 6 Plus la un pret incepand de la 3.499 de lei, respectiv 3.999 de lei pentru versiunea de 16 GB. Disponibile in magazinul online www.quickmobile.ro sunt si versiunile de 64 GB si 128 GB. Telefoanele sunt disponibile in trei culori: gri, alb şi auriu.

“Nu am dorit doar sa aducem in premiera iPhone 6 si iPhone 6 Plus ci am vrut in primul rand sa cream o altfel de experienta de cumparare pentru cei din Romania. QuickMobile si-a propus sa arate ca se poate si fara cozi, linii de asteptare si ore pierdute la usa magazinelor si mai ales ca se poate in Romania. Si a reusit fara nicio urma de indoiala deoarece primele modele de iPhone 6 si iPhone 6 Plus deja au parasit depozitul nostru si au plecat spre clienti”.

(Tudor Tiboc - CEO QuickMobile)

Cei care nu s-au decis insa asupra unui model trebuie sa stie ca noile terminale iPhone sunt cu 25% mai rapide decat modelele anterioare. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch si o rezoluţie HD de 1.334×750 pixeli, respectiv 1.920×1.080 de pixeli. Autonomia a crescut si ea fata de modelul iPhone 5S la 10 la 14 ore in cazul iPhone 6 si chiar 24 de ore in cazul iPhone 6 Plus.

Toate sunt disponibile in continuare in magazinele QuickMobile si nu va faceti griji deoarece nu aveti nevoie de haine de ploaie sau umbrele pentru a intra in posesie lor. Le aducem noi la dumneavoastra! 

QuickMobile: - TRENDSETTER in domeniul Mobile / Telecom
Cei peste 2.2 milioane de vizitatori care trec pragul magazinelor in fiecare an, alaturi de cifra de afaceri de 38 de milioane de euro (2013) sunt principalele argumente prin care sunt recunoscute viziunea si eforturile de pana acum ale QuickMobile, unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online din Romania.

Portofoliul de afaceri al QuickMobile cuprinde o retea de 14 puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara, concepute ca magazine cu acces de 360°, si magazinul online www.QuickMobile.ro care a devenit o rampa de lansare pentru cele mai puternice brand-uri din lume. Portofoliul nostru de produse se poate mandri la ora actuala cu peste 150 de branduri printre care se numara Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Diesel, Mini Cooper, Converse, Accessorize. 

Sursa: The Spirit Team

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu