Blog de promovări online

luni, septembrie 22, 2014

Tu ce ti-ai cumparat de QuickEnd? Vanzarile retailerului QuickMobile au depasit 2.000.000 lei

QuickMobile
Tu ce ti-ai cumparat de QuickEnd? Vanzarile retailerului QuickMobile au depasit 2.000.000 lei.

Stocuri epuizate in mai putin de 60 de minute si sute de tablete Google Nexus 7 WIFI vandute la pretul de doar 399 de lei. Cele trei zile cu reduceri de pana la 60% organizate de QuickMobile, unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din Romania au fost un adevarat success. Organizate sub numele de “QuickEnd” acestea au rivalizat la capitolul vanzari cu campania de Black Friday atunci cand peste 500.000 de clienti au accesat site-ul www.quickmobile.ro sau au trecut pragul magazinelor QuickMobile. 

Retailerul QuickMobile a vândut peste 8.000 de produse in campania de reduceri “QuickEnd”. Valoarea comenzilor a ajuns la 2.000.000 lei, de 10 mai mare decat intr-un weekend obisnuit. Cel mai cautat produs, Google Nexus 7 16GB WIFI a beneficiat de o reducere incredibila, de la 999 de lei la doar 399 de lei. Stocul de 500 de tablete s-a epuizat in doar 60 de minute din momentul in care s-a dat startul campaniei, vineri dimineata.

La fel de cautate au fost si telefoanele grupului sud-coreean, Samsung. Galaxy S5 DualSim a fost cumparat cu o reducere de 650 de lei de nu mai putin de 100 de clienti, iar de pretul redus cu 300 de lei al modelului Galaxy S4 s-au bucurat alti 80 de vizitatori. Telefoanele produse de compania americana, Apple au ramas si ele in topul preferintelor celor aflati in cautarea unui smartphone. Cu 200 de lei mai ieftin in cadrul “QuickEnd-ului” si la doar 1.799 de lei iPhone 5 – 16GB - a fost ales de 80 de persoane.

“Numarul mare de produse la reducere si preturile care au scazut chiar si cu 650 de lei au dus la cresterea vanzarilor de 10 ori fata de alte weekend-uri. Am incercat sa alegem produsele pentru campania “QuickEnd” in functie de cerintele clientilor din ultima perioada si astfel sa le oferim posibilitatea sa aleaga tabletele sau telefoanele pe care si le doreau de multa vreme”. Tudor Tiboc – CEO QuickMobile

Campania de reduceri “QuickEnd” a inceput vineri dimineata, iar preturile reduse au fost valabile pana duminica, la ora inchiderii magazinelor din reteaua QuickMobile: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Baia-Mare si Sighetu Marmatiei. In acest interval magazinul online www.quickmobile.ro a fost accesat de 250.000 de vizitatori.

“Dupa cele trei zile de reduceri putem spune fara nicio retinere ca acest “QuickEnd” a fost unul extraordinar atat pentru noi, cat si pentru clientii nostri. Am decis sa continuam campania de reduceri masive si in weekendul urmator. Trebuie doar sa stati cu ochi pe www.quickmobile.ro incepand de vineri dimineata, 26 septembrie”.
(Tudor Tiboc – CEO QuickMobile)

Mai sunt doar patru zile pana la urmatorul “QuickEnd” cu reduceri masive la telefoane, tablete si gadgeturi asa ca e timpul sa incepeti lista de cumparaturi. Stocurile sunt limitate si se epuizeaza cat spui “QuickEnd”!

QuickMobile: - TRENDSETTER in domeniul Mobile / Telecom
Cei peste 2.2 milioane de vizitatori care trec pragul magazinelor in fiecare an, alaturi de cifra de afaceri de 38 de milioane de euro (2013) sunt principalele argumente prin care sunt recunoscute viziunea si eforturile de pana acum ale QuickMobile, unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online din Romania.

Portofoliul de afaceri al QuickMobile cuprinde o retea de 14 puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara, concepute ca magazine cu acces de 360°, si magazinul online www.QuickMobile.ro care a devenit o rampa de lansare pentru cele mai puternice brand-uri din lume. Portofoliul nostru de produse se poate mandri la ora actuala cu peste 150 de branduri printre care se numără Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Diesel, Mini Cooper, Converse, Accessorize. 

Sursa: The Spirit Team

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu