Blog de promovări online

luni, septembrie 29, 2014

QuickMobile aduce in premiera in Romania husele de protectie originale Apple!

Huse de protectie originale Apple
Produse exclusiv de compania americana Apple si vandute in premiera in Romania de retailerul QuickMobile. Este vorba de husele de protectie de silicon si piele destinate terminalelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Cei mai pasionati consumatori ai brandului Apple vor avea insa parte de o surpriza de proportii. Trendsetter in domeniul comercializarii produselor de IT&C in Romania, QuickMobile va incepe livrarea huselor de protectie cu o luna inaintea magazinelor din Statele Unite.Preturile pornesc de la 199 de lei pentru varianta de silicon si de la 249 pentru cele din piele.

Astfel, daca husele de protectie comandate din magazinul oficial al gigantului american vor pleca spre posesorii de iPhone 6 si iPhone 6 Plus abia pe 31 octombrie 2014, cele cumparate din magazinul QuickMobile ( www.quickmobile.rovor fi livrate imediat.

Disponibile in sase culori (negru, albastru, roz, verde, alb, rosu) husele de silicon au un pret de vanzare incepand de la 199 de lei. Produse chiar de Apple acestea protejeaza telefonul de zgarieturi ori in cazul impactului cu solul ori cu orice alta suprafata dura. O husa de protectie este cu atat mai necesara in cazul iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu cat camera foto/video are un design ce o scoate cu aproape un milimetru in afara carcasei.

Noua camera de 8 megapixeli are atat o lentila mai buna, cat si un procesor mai rapid. Aceasta va detecta automat fetele persoanelor fotografiate si cu ajutorul stabilizatorului de imagine va permite realizarea de fotografii de calitate si in conditii de luminozitate mai slaba.

In magazinul QuickMobile este disponibila si varianta de piele a huselor create de Apple. Prezentate ca si o optiune premium in domeniul protectiei terminalelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus acestea se muleaza perfect pe formele curbate ale telefonului. Pretul de vanzare este de 299 de lei, iar culorile dintre care trebuie sa alegeti sunt negru, crem, maro, albastru inchis si rosu.

Husele Apple pot fi comandate de aici: www.quickmobile.ro/search--iphone 6--1

QuickMobile continua astfel traditia de a aduce pentru prima data in Romania cele mai noi produse Apple. Pe 19 septembrie retailerul a stabilit o noua premiera in domeniul telecom din Romania livrand telefoanele iPhone 6 si iPhone 6 Plus in acelasi timp cu cele din Statele Unite.

QuickMobile: - TRENDSETTER in domeniul Mobile / Telecom
Cei peste 2.2 milioane de vizitatori care trec pragul magazinelor QuickMobile in fiecare an, alaturi de cifra de afaceri de 38 de milioane de euro (2013) sunt principalele argumentele prin care ne sunt recunoscute viziunea si eforturile de pana acum. 

Sursa: The Spirit Team

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu