Blog de promovări online

luni, octombrie 27, 2014

Mascota Kangi aduce copiilor costumati de Halloween multe cadouri si surprize!

Halloween English
Chiar daca esti parinte si nu mai esti la varsta la care sa te joci, bucura-te impreuna cu copilul tau anul acesta cu ocazia zilei de Halloween. Centrul Helen Doron English 4 din Bucuresti organizeaza Halloween Week English. Lectia demo gratuita de limba engleza cu tematica speciala se va desfasura 3 zile consecutive, in intervalul orar 18.00 - 19.30, respectiv miercuri 29.10.2014, joi 30.10.2014 si vineri 31.10.2014.

Centrul va fi decorat de Sarbatoare si ii asteapta pe cei mici costumati in diverse personaje din desene animate. Copiii sunt asteptati de Mascota Kangi care le va oferi multe cadouri si surprize incantatoare.

Cei mici vor invata cuvinte noi si fascinante care le vor pune creativitatea la treaba. Vor confectiona masti, vor decora fantome, vor dansa si vor canta. Va fi cu adevarat o zi de Sarbatoare!

Cursantii ce urmeaza programele de limba engleza Helen Doron pot veni cu o ruda sau cu un prieten in aceasta saptamana!

Acest eveniment este adresat parintilor care cred ca educatia copiilor sai face parte din dezvoltarea armonioasa a acestora. In ziua de astazi, educatia copilului este o provocare pentru orice parinte.

Sunt asteptati cu mic cu mare sa petreaca la Centrul Helen Doron English 4 pentru ca evenimentul este conceput sa ofere buna dispozitie pentru toata lumea.


Parintii interesati sunt rugati sa trimita un mail pe adresa helendoron4@gmail.com cu mentiunea ca vor sa participe la o lectie demo de Halloween sau sa se inscrie direct pe www.englezapentrucopiibucuresti.ro/inscriere.

ATENTIE! Locurile sunt limitate. Parinti sunt rugati sa anunte participarea copiilor sai cu cel putin 2-3 zile inainte.

Despre Helen Doron English la nivel international
Helen Doron English este un grup educational prezent la nivel international in peste 30 de tari si din 2008 si in Romania. La nivel natțional exist 12 centre educationale Helen Doron, dintre care 3 se afla in Bucuresti.

Metoda Helen Doron a fost dezvoltata si initiata de Helen Doron (lingvist si educator, în 1985). Aceasta metoda unica permite copiilor ca incepand cu varsta de trei luni sa invete engleza precum invata limba materna - prin ascultare repetata si incurajare. 

Metoda Helen Doron este exprimata prin joaca, povesti, caiete de lucru, povești, cantece pentru a veni in sprijinul limbii engleze vorbite, a pronuntiei, a gramaticii, a vocabularului, scrisului si cititului. Invatarea este rapida, distractiva si naturala, cu pregatire pentru examenele internationale de limba engleza tinute intr-o maniera relaxata si placuta!

Pentru informatii suplimentare:
Liliana Neacsu – liliana.necsoiu@gmail.com / 0723 501 280


Sursa: Helen Doron English 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu