Blog de promovări online

sâmbătă, noiembrie 08, 2014

Bosch lanseaza pe piata de scule electrice noul detector D-tect 120 Professional pentru profesionisti

Noul detector D-tect 120 Professional
Bosch lansează pe piaţa de scule electrice din România noul detector D-tect 120 Professional pentru profesioniști. Acesta este foarte uşor de folosit, având doar cinci butoane: butonul de ON/OFF, câte un buton pentru fiecare mod de lucru (Gips-carton, Universal și Beton) și butonul ON/OFF pentru sonor. Utilizatorul trebuie doar să seteze modul de lucru adecvat tipului de material pe care îl scanează. Cu ajutorul detectorului D-tect 120 Professional de la Bosch se poate verifica dacă peretele conține obiecte metalice, feroase sau neferoase, cabluri electrice sau alte tipuri de cabluri (de exemplu cabluri de rețea), precum și structuri de lemn sau țevi de plastic folosite în instalațiile de apă. Mai mult, acesta detectează poziția obiectelor aflate în pereți, pentru a le proteja în timpul găuririi. Adâncimea maximă de detectare este de 12 centimetri și variază în funcţie de modul selectat.

Noile caracteristici fac detectarea mai ușoară
Detectarea cu D-tect 120 Professional este mai ușoară datorită a două caracteristici: cea de măsurare în punct și cea de găsire a centrului. Măsurarea în punct permite detectarea exactă în spațiile greu accesibile. Nu sunt necesare mișcările repetate pe o suprafață pentru a detecta un obiect, D-tect 120 Professional găsește obiectele din pereți dintr-o mișcare. Acest lucru este posibil datorită benzii cu senzori radar foarte îngustă. Atunci când un obiect este detectat, pe display-ul sculei electrice apare un reticul. Patru săgeți indică în ce direcție trebuie mutat detectorul pentru a alinia acest reticul cu centrul obiectului identificat. Acest lucru facilitează, de exemplu, fixarea dulapurilor sau a altor piese grele de mobilă în pereții cu structuri de rezistență metalice sau de lemn.

Ușor de citit datorită principiului semaforului
Rezultatele sunt ușor de citit datorită celor 3 LED-uri care corespund culorilor semaforului. Verde înseamnă că nu a fost detectat niciun obiect, galben înseamnă că dispozitivul trebuie repoziţionat pentru a identifica obiectele din perete, iar roșu indică existența unui obiect în perete. În cazul unui cablu de tensiune, se aprinde LED-ul roșu, însoțit de un semnal sonor repetitiv. De asemenea, existenţa electricităţii este semnalată şi pe display-ul sculei electrice.

Dacă utilizatorul a identificat centrul obiectului din perete, acesta poate fi marcat în partea superioară și în lateral prin intermediul marcajelor de pe detector. Calibrarea lui D-tect 120 Professional se face automat. Astfel, acesta este gata de lucru imediat după pornire și se elimină erorile cauzate de calibrarea incorectă. Alte avantaje sunt greutatea redusă și designul compact: cântărește doar 500 de grame, are o lungime de 22 de centimetri și o lățime de 9 centimetri, fiind ușor de folosit și în spațiile greu accesibile.

Alimentare dublă, cu acumulator sau baterii alcaline
Pentru prima dată, Bosch oferă un detector cu posibilitate dublă de alimentare: fie este folosit un acumulator de 10,8 V din gama de scule electrice profesionale, fie sunt folosite patru baterii alcaline AA, împreună cu adaptorul AA1 Professional. Astfel, utilizatorul dispune de flexibilitate în selectarea unei surse de alimentare. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu