Blog de promovări online

miercuri, decembrie 03, 2014

Ajuta o mama singura cu 4 copii sa aiba lemne de foc pentru iarna

Ajutor umanitar
Doamna Adriana este o mama singura, parasita de sot, care isi creste cu dragoste cei 4 copii minori. Aceasta locuieste impreuna cu copii ei intr-un bloc friguros din beton din Oravita, jud. Caras Severin. Mama acestor copii nu are loc de munca si traiesc doar din alocatia copiilor si un mic ajutor social. Din cand in cand reuseste sa mai castige un banut de paine maturand scarile unor blocuri din oras. Cu greu reuseste zi de zi sa ofere ceva de mancare copiilor ei, iar de cele mai multe ori mananca la cantina din oras.

Doamna Adriana este o mama singura, parasita de sot, care isi creste cu dragoste cei 4 copii minori. Aceasta locuieste impreuna cu copii ei intr-un bloc friguros din beton din Oravita, jud. Caras Severin. Mama acestor copii nu are loc de munca si traiesc doar din alocatia copiilor si un mic ajutor social.

Din cand in cand reuseste sa mai castige un banut de paine maturand scarile unor blocuri din oras. Cu greu reuseste zi de zi sa ofere ceva de mancare copiilor ei, iar de cele mai multe ori mananca la cantina din oras. Ani de zile aceasta familie nu a avut curent electric pentru ca mama acestor copii nu avea bani sa platesca factura de curent. Cu toate acestea, doamna Adriana se straduieste sa le ofere tot ceea ce poate ea mai bun copiilor ei chiar daca poate, de cele mai multe ori nu reuseste lucrul acesta.

Asociatia noastra umanitara a cunoscut aceasta familie anul trecut cand riscau sa petreaca iarna in frig pentru ca soba pe care o aveau era foarte veche si aproape nefunctionala si nu avea bani sa isi cumpere lemnele foc. Anul trecut, cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri, am reusit sa le cumparam o soba noua si lemne de foc.

De asemenea, atat anul trecut cat si in anul acesta, ne-am ingrijit ca acesti copii sa aiba rechizite scolare, si ori de cate ori a fost posibil au primit din partea noastra si alimente. Acum, cei 4 copii impreuna cu mama lor risca sa ramana din nou in frig pentru ca nu au posibilitati sa isi cumpere lemnele de foc necesare. De aceea, facem un apel de suflet la toti cei care pot, care au posibilitati sa ajute acesti copii sa nu ramana in frig in aceasta iarna.

Sunt copii frumosi, jucausi, inteligenti si mereu cu zambetul pe buze atunci cand ajungem la ei. Acesti copii au nevoie de ajutorul nostru in valoare de 800 – 1 000 de lei, pentru a le putea procura lemne de foc pentru toata iarna. Ca si anul trecut, ne vom ingriji ca lemnele sa fie taiate si depozitate.

Iar pentru dvs, sponsori si donatori asa cum obisnuim mereu, vom realiza un material video pas cu pas, de la aducerea lemnelor, la taierea si depozitarea lor. De asemenea, la final vom prezenta video un mesaj de multumire din partea acestei mame si a copilasilor ei pentru tot binele pe care i-l veti face.

Cei care doriti sa faceti donatii pentru cumpararea lemnelor de foc pentru cei 4 copii, va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:
1. Online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. Prin transfer bancar in conturile de mai jos, deschise la BCR si Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:

LA BCR
IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT:RNCBROBU
LA RAIFFEISEN BANK
Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
Code Swift: RZBRROBU

Cu respect
Echipa Speranta pentru Romania
www.sperantapentruromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu