Blog de promovări online

marți, decembrie 02, 2014

Pana pe 30 martie 2015, Bosch ofera 5 ani garantie pentru centralele cu condensare Bosch

Centralele cu condensare Bosch
Bosch lansează campania Bosch Protecție Plus pentru clienții care achiziționează orice model de centrală din gama Bosch Condens, de la 22 kW la 98 kW. Astfel, până pe 30 martie 2015, clienții au posibilitatea de a extinde garanția de la 2 ani la 5 ani pentru centralele din gama Condens 2000W, Condens 3000W, Condens 5000W şi Condens 7000W, începând cu data punerii în funcţiune a centralei termice sau în maximum 66 de luni de la data achiziţionării acesteia.

Tehnologia de încălzire cu condensare de la Bosch – principiul eficienţei maxime şi al confortului deplin 

Centralele cu condensare Bosch îndeplinesc cele mai exigente aşteptări ale utilizatorilor săi, fiind soluţii de încălzire cu o eficienţă energetică ridicată şi consum minim de gaz. Tehnologia cu condensare presupune valorificarea căldurii conţinute în gazele de ardere, sistemul reuşind astfel să atingă un grad de utilizare a energiei de până la 110 la sută.

În pas cu viitorul
Achiziţionând o centrală cu condensare Bosch, clienții vor beneficia atât de cea mai nouă tehnologie, cât și de posibilitatea de a alege un sistem promovat de viitoarea reglementare legislativă privind eficienţa energetică a echipamentelor de încălzire: directiva Ecodesign (ErP). Această directivă definește cerințele minime privind eficiența energetică a echipamentelor de încălzire și preparare a apei calde menajere. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu