Blog de promovări online

marți, decembrie 02, 2014

Expuneti la GastroPan 2015 si contactati fizic 20.000 de manageri din panificatie si HoReCa

Expuneti la GastroPan 2015 si contactati fizic 20.000 de manageri din panificatie si HoReCa
GastroPan 2015, singura expozitie de afaceri ce reuneste producatorii si operatorii din industria panificatiei si a ospitalitatii cu furnizori romani si straini de solutii si tehnologii dedicate, va avea loc in perioada 19-21 martie la Targu Mures. Furnizorii din domeniu pot expune la eveniment, astfel intrand in contact cu cei 20.000 de vizitatori specialisti. Prin investitia minima raportata la impactul maxim al evenimentului, GastroPan asigura expozantilor cea mai eficienta cale de a atrage si a fideliza clientii.

La mai putin de tei luni inainte de debutul expozitiei, organizatorii au reusit sa atraga deja zeci de expozanti de renume pentru a cea de-a saptea editie GastroPan. Acestia vor expune materii prime, echipamente, ustensile, accesorii, mobilier, consumabile, solutii si tehnologii de diverse grade de complexitate, satisfacand toate nevoile afacerilor din domeniu. Solutiile prezentate se adreseaza specialistilor, antreprenorilor si operatorilor din  brutarii artizanale si industriale, mori, fabrici de dulciuri, paste sau fursecuri, cofetarii, ciocolaterii, gelaterii, patiserii, cafenele, restaurante si unitati HoReCa.

Oportunitati pentru furnizorii mici si medii
Chiar daca GastroPan atrage an de an cei mai mari furnizori din tara si din strainatate, evenimentul ofera sanse de expunere si companiilor furnizoare cu bugete mai reduse. Experienta editiilor trecute a dovedit ca standurile mici si medii inregistreaza un numar ridicat de vizitatori, acestia dorind sa analizeze si sa compare cat mai multe oferte de pe piata.

Organizatorii au si o recomandare pentru furnizorii care doresc sa isi prezinte solutiile pe piata de profil, dar care pot aloca o investitie mai redusa participarii la expozitie. „In calitate de EXPOZANT GastroPan va puteti adresa unui numar mare de specialisti direct interesati de solutiile prezentate, la costuri avantajoase in raport cu impactul evenimentului. Propunerea noastra consta in inchirierea unui stand cu suprafata medie, ideal pentru intalnirile cu potentialii clientii, pentru suma totala de 948 de euro fara TVA. Tariful include constructia standard si taxa de inregistrare si se refera la inchirierea unui stand de 12 mp cu o latura deschisa”, explica Birtalan Boróka, manager de proiect GastroPan 2015.

Pe langa aceasta propunere, furnizorii au la dispozitie standuri de diverse dimensiuni si pozitionari, in functie de preferinte. Organizatorii tin sa precizeze faptul ca standurile se aloca in limita disponibilitatii, furnizorii care isi rezerva standurile din timp avand ocazia de a alege o pozitionare favorabila.

Puteti rezerva un stand pe pagina www.gastropan.ro Contactand organizatorii la telefon 0266-219.392 sau mobil 0733-313.042 puteti primi planul actualizat al standurilor disponibile, pentru a va alege pozitionarea preferata.

Pentru detalii si galerii foto de la editiile anterioare ale expozitiei GastroPan vizitati pagina www.gastropan.ro.

Sursa: Daniel Maior, Responsabil Media GastroPan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu