Blog de promovări online

miercuri, martie 25, 2015

Invitatie la eveniment de business networking, DeBizz Businessbörse

DeBizz Businessbörse
DeBizz Businessbörse este un eveniment scurt, clar și cuprinzător, dedicat exclusiv interacționării între oamenii de afaceri, reprezentanți ai firmelor cu acționariat român, german , austriac și elvețian.

Singura publicație de business în limba germană din România, DeBizz Magazine, organizeaza, lunar, evenimentul de  business networking , DeBizz Businessbörse.

DeBizz Businessbörse este un eveniment scurt, clar și cuprinzător, dedicat exclusiv interacționării între oamenii de afaceri, reprezentanți ai firmelor cu acționariat român, german, austriac și elvețian, unde veti putea cunoaște și interacționa cu reprezentanți ai celor mai mari investitori străini din românia, cu scopul de a crea noi legături de business.

Cea de a-5-a editie va avea loc pe data de 21 aprilie 2015, între ora 08:30 și 10:30, la sediul revistei DeBizz din București, Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, la etajul 5 al clădirii Green Gate Offices.

Numărul de locuri este limitat la 30, primii înscriși își pot asigura locurile!

Participarea la acest eveniment presupune plata unei taxe de 60 de RON inclusiv TVA.

Taxa include bufet cu produse de patiserie,apa,cafea,ceai,suc.

Pentru a participa la DeBizz Businessbörse, inscrie-te telefonic la numarul de telefon 0761.581.189 sau contactează-ne la adresa de e-mail cristiana.radu@debizz.ro.

Site: www.debizz.ro/boerse/

Like us on Facebook: www.facebook.com/pages/DeBizz-Businessb%C3%B6rse/1545253045764149

Despre Teaha Holding INC SRL
Singura revista germana de business din Romania, DeBizz,este detinuta de omul de afaceri Corneliu-Teofil Teaha si face parte din grupul de firme Teaha Holding.

DeBizz se adresează oamenilor de afaceri, diplomaților și politicienilor din Germania, Austria și Elveția care activează pe teritoriul țării noastre.

Peste 3000 de oameni cu putere de decizie citesc lunar revista pentru a se informa despre mediul de afaceri, economie și finanțe, politică, precum și subiecte de interes și noutăți venite de la Guvernul României, Comisia Europeană, Consiliul Europei, Parlamentul European și alte instituții.

Sursa: Cristiana Radu - Marketing Manager TEAHA HOLDING INC SRL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu