Blog de promovări online

joi, martie 19, 2015

Helen Doron English Bucuresti 4 sustine Asociatia “Salveaza o inima”

Asociatia "Salveaza o inima"
Alexandru Nechita are 12 ani si s-a nascut cu o malformatie congenitala, care i-a afectat mana și piciorul drept. Membrele drepte sunt mai scurte decat cele stangi, iar pentru a merge normal, trebuie sa poarte pantofi ortopedici pentru egalizarea lungimii picioarelor.

Din pacate, Alex a suferit pana in prezent 35 de interventii chirurgicale care sa-l ajute sa mearga din nou normal, insa greul de abia acum incepe. Va mai avea nevoie de cateva operatii importante care sa-i egalizeze mainile și picioarele.

In acest sens, Asociatia “Salveaza o inima” demareaza campania umanitara “Pas cu pas pentru Alexandru”, in colaborarea cu Centrul Educațional International Helen Doron English Bucuresti 4, pentru a-l ajuta pe Alex sa isi indeplineasca toate visele: sa devina doctor si sa joace fotbal.

Donatiile pot fi facute online pe: www.salveazaoinima.ro/campaigns/alexandru-nechita.

“Ne bucuram nespus sa ne alaturam, la initiativa prietenilor de la “Salveaza o inima”, campaniei pentru Alexandru. Este datorita noastra, a societatii, sa nu ne dezamagim copiii si sa ii ajutam sa devina ce vor ei in viata. Alexandru nu rateaza niciun meci de fotbal si vrea ca într-o bună zi să înscrie goluri, așa cum o face Cristiano Ronaldo, sa ajute si el, la randul lui, alti copii, din calitatea de medic, si sa vorbeasca limba engleza la un nivel avansat. Sta in puterea noastra sa-i facem viata minunata acestui copil frumos”, declara Liliana Necsoiu, Administratorul Centrului Educational Helen Doron English Bucuresti 4.

Despre Helen Doron English Bucuresti Centrul 4
Centrul dispune de 2 locatii cu clase spatioase, luminoase, amenajate astfel incat copii sa se simta in largul lor. Salile sunt dotate cu TV, DVD,CD, dar si materiale didactice atractive pentru copii, flashcarduri etc. Centrul dispune de conexiune WiFi cu acces gratuit pentru parinti.

Centrul nostru este locatia ideala unde un copil sa invete limba engleza. Profesorii nostri sunt profesionisti, cu competente dovedite prin ani de experienta predand metoda unica HDEE la potentiali candidati. Totodata daca aveti o gradinita, cresa sau un after-school si doriti sa oferiti copilasilor un curs de limba engleza special creat pentru ei, cu materiale adaptate in functie de varsta si nivelul de cunostinte ale fiecaruia, noi va oferim solutia: unul dintre profesorii nostrii se deplaseaza la locatia dvs. pentru a tine orele.

Helen Doron este un grup educational prezent la nivel international in peste 30 de tari si din 2008 si in Romania. La nivel national exista in prezent peste 12 centre educationale Helen Doron, dintre care 3 se gasesc in Bucuresti.

Metoda Helen Doron este exprimata prin joaca, povesti, caiete de lucru, cartonase, povesti, cantece originale pentru a veni in sprijinul limbii engleze vorbite, a pronuntiei, a gramaticii, a vocabularului si scrisului si cititului pentru copii mai mari. Invatarea este rapida, distractiva si naturala, cu pregatire pentru examenele internationale de limba engleza tinute intr-o maniera relaxata si placuta.

Date de contact
Helen Doron English 4
Str. C.C. Arion, nr. 18A, ap.5, sector 1, Bucuresti
Str. Scoala Herastrau, nr. 11, sector 1, Bucuresti (intrare din str. Nicolae Caramfil)
Liliana Necsoiu
Str. C.C. Arion, nr. 18A, ap. 5
Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +40 723 501 280
Fax: +40 212 225 452
Email: bucuresti4@helendoron.com

Sursa: Helen Doron English Bucuresti 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu