Blog de promovări online

marți, martie 10, 2015

Reparatii laptopuri – Coral Service

CSG
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul reparatiilor, Coral Service oferă servicii IT&C flexibile, complete și integrate atât în București cât și în țară. Punctele forte ale activitatii noastre sunt: orientare catre clienti, incredere si curaj, spirit de echipa, respect, profesionalism si Integritate. Specialistii Coral Service va ofera cu succes servicii de reparatii laptopuri, reparatii tablete, reparatii TV si multe altele.

Va oferim consultanta gratuita pentru diagnosticarea problemei laptopului si va oferim cele mai bune si ieftine solutii pentru oricare dintre probleme: Curatarea si gresarea ventilatorului; Curatarea radiatorului; Inlocuirea pastei termoconductoare de pe procesor si eventual de pe chip-ul video sau Degripare sau inlocuire ventilator (daca este cazul).

Pentru un laptop mai performant va oferim servicii de upgrade pentru laptop sau o gama variata de componente laptop atat originale cat si compatibile.

Pentru reparatii laptopuri apelati cu incredere la firma noastra cu sediul Str. Scheiul de Sus, nr. 26, Sector 2, Bucuresti sau ne puteti contacta la numerele de telefon: 021.242.08.03 / 021.242.20.52

Sursa: webmaster Coral Service Group

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu