Blog de promovări online

joi, martie 05, 2015

Ziua Portilor Deschise la CCIR – Noi am vrea sa fii aici

ccir
Au mai rămas 2 săptămâni până la prima ediţie a evenimentului de business networking, Ziua Porţilor Deschise, organizat de CCIR, un eveniment destinat managerilor şi specialiştilor din companii precum: PR, organizare evenimente şi servicii conexe, la care şi-au confirmat deja participarea peste 50 de invitaţi.

4 motive pentru care să îţi doreşti şi tu să participi
Vei putea valorifica, timp de trei ore, noi oportunităţi pentru dezvoltarea afacerii tale

Ţi se va deschide o nouă perspectivă de abordare a business-ului tău şi vei descoperi parteneri dornici să ţi se alăture

Vei avea ocazia, să primeşti soluţii all inclusive oferite de Centrul de Afaceri „CCIR Business Center” pentru organizarea evenimentelor tale, a conferinţelor şi a cursurilor de perfecţionare, la care până acum nici nu te-ai gândit

Primii 100 de participanţi înscrişi la eveniment vor beneficia de un voucher de 20% discount la organizarea primului eveniment în cadrul CCIR Business Center, împreună cu alte bonusuri.

Evenimentul se va desfăşura în data de 17 martie 2015, între  orele 15:00 – 18:00.

Pentru confirmarea participării, vă rugăm să ne transmiteţi formularul completat prin email la adresa: irina.culetu@ccir.ro.

Despre Camera de Comert si Industrie a Romaniei
Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Sursa: Roxana Velicu - Specialist Relatii Publice ccir.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu