Blog de promovări online

marți, aprilie 21, 2015

Ambient a acordat aproximativ 700 premii in valoare de 11.100 euro inainte de Paste

Ambient
Ambient, rețeaua națională de bricolaj 100% romaneasca si-a premiat mesterii cu cateva zile inainte de Paste prin Tombola Mesterului Ambient dedicata exclusiv lor. In competitia care are o traditie de 6 ani s-au inscris aproximativ 4500 participanti care s-au luptat pentru marele premiu al concursului - un autoturism Dacia Dokker Van 1.6, in valoare de 8.600 de euro.

Competitia a inceput pe 23 februarie, s-a desfasurat in 13 magazine si depozite Ambient din marile orase printre care Sibiu, Targu-Mures, Cluj, Bistrita si Alba Iulia,s-a incheiat pe 05 aprilie si s-a adresat tuturor mesterilor Ambient inscrisi in programul „Mesterul Casei Tale”. Marele premiu a fost castigat de Suciu Zoltan Janos din Tg.Mures.

„Am participat pana acum si la celelalte tombole dar nu am sperat niciodata sa castig premiul cel mare. Aveam nevoie de o masina noua pentru a-mi face mai bine treaba si pentru a ajunge cat mai repede la clienti. Multumesc Ambient pentru sprijinul oferit in ultimii ani si pentru premiul oferit azi”, a declarat Suciu Zoltan Janos, castigatorul marelui premiu.

700 premii au fost oferite celorlalti mesteri,ca recompensa pentru colaborarea lor cu Ambient, precum:echipamente de lucru sivouchere in valoare de 50 leipe care le pot folosi la achizitionarea de produse specifice meseriei. 32 dintre ei au castigat si cate un miel pentru masa de Paste.

“Continuam o traditie inceputa acum 6 ani in ceea ce priveste sustinerea meseriasilor.Prin programul „Mesterul Casei Tale” si prin organizarea celor trei tombole anuale, Ambient isi propune sa continue  sutinerea comunitatilor unde isi desfasoara activitatea si a partenerilor sai fideli. Ne bucuram ca putem recompensa colaborarea excelenta pe care o avem de multi ani cu mesterii inscrisi in programul Ambient”,a declarat Alin Voicu, Director Comercial Ambient.

Tombola Mesterului Ambient a fost organizata  in parteneriat cu:  Ceresit, Egger, Italia Star, Rigips, Tondach si Weber. Furnizorii au oferit premii speciale pentru cei mai harnici mesteri.

Sursa: Respect Agentia, Ambient.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu