Blog de promovări online

miercuri, aprilie 15, 2015

Scaun bicicleta bebe – siguranta in utilizare, de la WeeRide!

Scaun bicicleta bebe
Sportul este important si pentru corp, si pentru minte. Pe un copil il ajuta sa se dezvolte armonios si sa aleaga un stil de viata cat mai sanatos.

De aceea este bine sa-l luati cat mai des la plimbare, sa-l scoateti in parc, sa-l duceti prin padure, sa-l deprindeti cu cat mai multa miscare. Daca este inca micut, o varianta ar fi sa-l asezati intr-un scaun bicicleta bebe si sa cutreierati impreuna aleile si potecile. Scaunele de ultima generatie gasiti in magazin online weeride!

Oferta scaun bicicleta bebe pentru mamici si tatici!

Daca pana sa apara copilul in viata dumneavoastra, ati practicat mult sport si va placea sa petreceti ore intregi in natura, nu trebuie sa renuntati dupa aceea. Dimpotriva, este bine sa-i aratati celui mic cate beneficii poate avea sportul. Ca sa va fie cat mai usor, cumparati un scaun bicicleta bebe de ultima generatie, din magazinul online weeride.ro. Aici veti gasi produse realizate din materiale de calitate superioara, cu un design placut, la preturi avantajoase pentru orice buzunar.

De ce sa cumparati de aici si nu din alta parte? Pentru ca sunt produse foarte sigure. Se monteaza pe centrul bicicletei, asadar greutatea e repartizata uniform, fiind mai usor de tinut. Lateralele sunt mari tocmai pentru a creste gradul de stabilitate; suportul de picioare este prevazut cu niste curele suplimentare. Ba mai mult, daca plimbarea il oboseste si adoarme, nu trebuie sa-l luati in brate, ci sa-l lasati in scaunel, intrucat produsul are si tetiere.

Chiar daca se recomanda folosirea lui pentru intervalul 1-4 ani, orice parinte poate achizitiona un scaun bicicleta bebe odata ce copilasul a trecut de varsta de 6 luni, intrucat are deja muschii gatului suficient de rezistenti.

Avantaje achizitionare scaun bicicleta bebe
Nu ati vazut pana acum nici un parinte plimbandu-si copilasul intr-un asemenea scaunel? Atunci fiti dumneavoastra primul! Alegeti sa promovati sportul si stilul de viata cat mai sanatos. Iata de ce este bine sa achizitionati un scaun bicicleta bebe de la weeride:
- imbinati utilul cu placutul. Sunteti o persoana careia ii place sa mearga pe bicicleta, dar care nu are cu cine lasa copilul acasa? Un scaun bicicleta bebe este solutia ideala;
- intrucat scaunelul se monteaza in fata, greutatea copilului este repartizata uniform, iar bicicleta poate fi manevrata mult mai usor, mai ales cand trebuie sa opriti brusc;
- se monteaza si se demonteaza foarte usor;
- nu mai duceti copilul in brate distante mai lungi;
- il puteti supraveghea tot timpul;
- interactionati cu cel mic;
- deprindeti copilul cu faptul ca sportul face bine pentru sanatate;
- este posibil sa-i faceti cunostinta cu primul lui hobby;
- spre deosebire de momentele cand il tineti in brate, in acest scaunel are libertate de miscare etc.

Profitati de faptul ca a venit primavara si iesiti cat mai des la plimbare cu copilul! Ca sa imbinati utilul cu placutul, sa faceti miscare, dar si sa-l supravegheati pe cel mic, achizitionati un scaun bicicleta bebe din oferta Weeride! Cu doar cateva clickuri puteti alege un produs pe gustul dumneavoastra!

Sursa: Bianca Hau - Manager Marketing, Zoom-Biz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu