Blog de promovări online

miercuri, mai 20, 2015

Concurs DezvoltatorImobiliar.ro – te abonezi si castigi

Castiga un televizor LG, LED, Full HD
Până la data de 31 mai 2015 poţi intra în cursa pentru câştigarea unui super televizor LG, Full HD, de 81 cm, premiu oferit de portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Vrei să fii la zi cu cele mai noi informaţii din piaţa imobiliară? Eşti interesat să cunoşti tendinţele actuale de amenajări interioare şi de arhitectură? Îţi doreşti să-ţi cumperi o locuinţă? Atunci poţi câştiga un super premiu, oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro, până la data de 31 mai 2015 şi să confirmi acest lucru, după care vei participa automat la extragerea pentru un televizor LED LG, FULL HD, de 81 cm. După abonare, vei primi un e-mail de confirmare pe adresa cu care te-ai înregistrat. Doar cei care au confirmat abonarea la newsletter participă la tragerea la sorţi.

Extragerea va fi făcută pe 1 iunie 2015, prin intermediul site-ului random.org, iar câştigătorul va fi anunţat prin email in data de 2 iunie 2015.

Pe durata Târgului Naţional Imobiliar, desfăşurat în perioada 15-17 mai, la Palatul Parlamentului, Sala Unirea, ne găseşti la standul DezvoltatorImobiliar.ro, unde te poţi înscrie direct la concurs.

Fii la curent cu cele mai noi oferte din ansambluri rezidenţiale! Abonează-te la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro!

Newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro este trimis o dată pe săptămână şi conţine ultimele noutăţi din piaţa rezidenţială, cele mai noi oferte de locuinţe, dar şi soluţii de amenajări interioare.

Sursa: Iulian Costin Nitulescu - Director General

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu