Blog de promovări online

miercuri, iulie 01, 2015

Idilis a lansat pachetele de Internet Nelimitat 4G-14 si Nelimitat 4G-17

Idilis
Idilis, companie ce furnizeaza servicii de Internet 4G, a lansat pachetele cu trafic nelimitat si tablete Samsung la preturi extrem de atractive.

Idilis a lansat pe piata abonamentele Nelimitat 4G 14 si Nelimitat 4G 17 din dorinta de a le oferi clientilor resurse relevante pentru tipul preferat de comunicare: internetul mobil. Astfel clientii pot alege intre doua tablete Samsung oferite impreuna cu abonamentul Nelimitat 4G 14 sau Nelimitat 4G 17 la preturi speciale. Detalii despre aceste abonamente pot fi regasite in pagina de oferte speciale a companiei www.idilis.ro.

Fiecare din cele doua noi abonamente ofera Internet mobil fara limita de trafic la viteze best effort. Abonamentele includ echipamentele de retea necesare accesarii serviciului oriunde in aria de acoperire WiMAX.

Internetul nelimitat este, in general, pentru consumatorul roman, asociat cu Internetul fix, prin cablu sau fibra optica. Idilis ofera clientilor sai posibilitatea de a se bucura de aceeasi experienta de utilizare a unei conexiuni la Internet pe orice echipament mobil cu conectare Wi-Fi. Practic, indiferent de numarul de GB consumati, viteza de transfer nu este afectata.

Idilis ofera serviciul de Internet Mobil nelimitat in aria de acoperire WiMAX sau LTE la un raport calitate-pret extrem de atractiv. Astfel, poti avea Internet in masina sau in oras fara sa iti pui problema ca vei atinge limite de trafic de date care sa micsoreze viteza de download. Astfel, poti folosi aplicatii de tip file sharing, email, transfer de poze de pe orice serviciu de cloud, streaming video sau audio.

Vitezele de transfer 4G oferite de abonamentele Idilis sunt disponibile pe orice tableta, smartphone chiar si 3G, incusiv pe laptop sau alt dispozitiv cu Wi-Fi sau cu microUSB. Mai mult, serviciul poate fi partajat intre mai multe dispozitive cu ajutorul hot-spotului mobil ce este inclus in abonament.

Idilis este primul furnizor de servicii 4G din Romania folosesind o tehnologie si o infrastructura care asigura o conexiune autentica broadband, de viteza superioara cu o stabilitate crescuta a conexiunii.

Mai multe detalii pot fi obtinute pe pagina www.idilis.ro.

Sursa: Cristina Ionescu - Public Relations Specialist

Un comentariu:

  1. Internetul lor este unul dintre cele mai bune de pe piata. Avem ceva detalii despre acoperire?

    RăspundețiȘtergere