Blog de promovări online

miercuri, decembrie 09, 2015

Sarbatori cu vin suav din miere – Vinum Apini

Vinum Apini
Complex Apicol Veceslav Harnaj lansează Vinum Apini, o gamă de vinuri din miere. Hidromelul, miedul sau vinul din miere este o băutură alcoolică fină, catifelată și parfumată cu numeroase proprietăți tonice. Vinum Apini este reluarea unei îndelungate tradiții în prepararea acestei băuturi miraculoase.

Vinum Apini este un produs 100% natural obținut prin fermentarea lentă a mierii de origine controlată, printr-o metodă tradițională. Din acest proces lent se obține un mix de vitamine și enzime, hrana zeilor, șampania zeilor sau elixirul tinereții așa cum era el numit în Antichitate. Legenda spune că miedul oferă nemurirea, de aceea era rezervat zeilor. Numeroase izvoare istorice prezintă dovezi despre proprietățile curative ale miedului și numesc miedul sau hidromelul un strămoș al băuturilor fermentate.

Vinum Apini rescrie această istorie a miedului în prezent. Numele ales este pentru această gamă un indicator al tradiției și nobleței acestei băuturi ușor alcoolizate.  Miedul este o băutură la granița dintre vin și bere pe care cele două categorii și-o dispută. Datorită fineței și gustului suav, Vinum Apini se adresează tuturor iubitorilor de savoare și tradiție,  potrivit ca o băutură festivă.

Vinum Apini este disponibil în două variante: sec și demisec, disponibilă exclusive online pe www.complex-apicol.ro, la un preț de 19 ron . În perioada 10-23 decembrie toate comenzile de peste 200 ron in Magazinul Online vor fi însoțite de o sticlă de Vinum Apini cadou. 

Despre Complex Apicol Veceslav Harnaj
Complexul Apicol “Veceslav Harnaj” este una dintre companiile cu cea mai bogată tradiție în produse apicole, având o istorie de 50 de ani. Beneficiile produselor apicole sunt dăruite întregii lumi prin game precum : Apidermin®, Floramin®, Floral®, Apidermaliv®, Mierea Apis Felix®, Oțetul Apifruct® sau suplimente alimentare ca Apivitas Forte®.

Sursa: Comunicatedepresa.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu