Blog de promovări online

luni, decembrie 21, 2015

Tricouri cu cristale by Lydia – o noutate pe piata romaneasca!

Tricouri cu cristale by Lydia
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, s-a lansat proiectul Tricouri cu cristale by Lydia care ofera doamnelor si domnisoarelor ce-si doresc o eleganta discreta tricouri cu modele realizate din cristale Swarovski®.

Viziunea lui Daniel Swarovski, cel care a infiintat brandul in urma cu 120 de ani, a fost aceea de a obtine un diamant pe care orice femeie sa si-l permita. Astazi, cristalele Swarovski® stralucesc la fel de frumos ca un diamant si reprezinta imbinarea perfecta intre tehnica si creativitate.

Tricoul cu cristale Swarovski® by Lydia – un alt fel de bijuterie
Tricoul cu cristale Swarovski by Lydia este un alt fel de bijuterie, una pe care o imbraci. Tricoul este un element de imbracaminte foarte versatil prin simplitatea lui. Asa ca un tricou cu cristale Swarovski este o varianta atat pentru zi, cat si pentru seara, totul depinde de restul elementelor cu care este purtat: sacou de blugi pentru o tinuta de zi sau sacou alb de satin pentru o tinuta de seara, pereche de blugi albastri boyfriend pentru o tinuta casual sau o fusta din piele pentru o tinuta cu accente rock pentru seara.

Cine este femeia care poarta tricoul cu cristale Swarovski by Lydia?
Tricourile by Lydia au modele discrete de aceea ele pot fi purtate de cele mai pretentioase doamne sau domnisoare. Femeia care poarta tricoul cu cristale Swarovski by Lydia este o femeie care se imbraca pentru a se simti bine, dar isi alege cu atentie hainele pentru ca acestea o reprezinta. Este increzatoare in propriile abilitati si independenta si munceste din greu sa se dezvolte pe plan personal si profesional.

Fiecare femeie merita sa straluceasca!
Tricourile cu cristale Swarovski adauga o nota de eleganta discreta oricarei tinute. Pot sa adauge o doza de lumina intr-o zi mohorata. Ca adulti pierdem de multe ori capacitatea de a fi bucurosi pentru ca purtam ceva ce ne incanta. Este atat de usor sa ne schimbam starea de spirit cu care pasim intr-o noua zi de munca, de zbatere, de lupta cu lumea si cu noi, daca purtam ceva ce ne aduce zambetul pe buze! Femeia care poarta tricourile by Lydia va fi mai frumoasa in proprii ochi si in ochii celorlalti prin simplul fapt ca va zambi cand va imbraca tricoul cu cristale Swarovski”, a declarat Lidia Rapeanu, creatoarea proiectului si cea care da numele brandului Tricouri cu cristale by Lydia.

Tricoul cu cristale Swarovski – cadoul perfect de Craciun
Swarovski este un brand care nu se va demoda niciodata de aceea un tricou cu design realizat cu cristale Swarovski este cadoul perfect pentru orice doamna sau domnisoara. Tricourile sunt din bumbac de calitate astfel incat nu-si pierd forma si nici culoarea in urma spalarilor repetate.

Va invitam sa vizitati situl tricouri-cristale.ro si sa va alegeti modelul preferat.

Sursa: Comunicatedepresa.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu