Blog de promovări online

luni, mai 16, 2016

Interact aniverseaza 18 ani pe piata de training si dezvoltare profesionala din Romania

Interact aniverseaza 18 ani pe piata de training si dezvoltare profesionala din Romania
Compania de consultanţă şi formare profesională Interact își serbează majoratul pe piața de training din România, un mediu competitiv, la maturizarea căruia contribuie de 18 ani cu programe inovatoare dedicate dezvoltării personale și organizaționale.

Aflată în top 5 jucători pe piața de training din România, Interact are parteneriate internaționale – și este singura companie din România care oferă certificare Emergenetics®, un instrument multifuncțional prin care organizațiile pot dobândi o viziune clară asupra preferințelor de gândire și comportament ale angajaților și care au impact asupra modului în care lucrează individual și ca echipă, a modului în care dau și primesc feedback, susțin schimbarea etc.

„Când am început, în urmă cu 18 ani, piața de formare profesională abia se contura în România, iar oamenii nu erau familiarizați cu ideea de coaching, personal development, leadership - concepte uzuale astăzi. Ne-am propus atunci să fim catalizatorul schimbării de care orice organizație are nevoie pentru a evolua. Am crescut în același timp cu piața, ne-am maturizat și am creat programe complexe. În prezent mediul este foarte concurențial, iar pezența noastră în top se datorează eforturilor constante pentru autodepășire, învățare continuă și o vocație cultivată pentru transformări. Totodată, credem că prin empatie și programe experiențiale putem ajunge la transformări sustenabile”, explică Georgeta Dendrino, Managing Director Interact.

În prezent, Interact susține diverse tipuri de programe: simulări de afaceri, management & leadership, executive coaching, marketing, workshopuri de comunicare, strategie, vânzări, eficiență personală etc.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu