Blog de promovări online

miercuri, octombrie 05, 2016

Expozitia GastroPan revine in 2017

Expozitia GastroPan revine in 2017
Următoarea ediție a expoziției GastroPan se desfășoară în perioada 23-25 martie 2017 la Sibiu. Numeroși furnizori importanți de echipamente, ingrediente și tehnologii pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa și-au rezervat deja standurile la cea de-a noua ediție GastroPan, cea mai mare expoziție internațională de profil care are loc în țara noastră.

Organizată anual, expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat. În anul 2016, expoziția a atras expozanți din 25 de țări, de pe 4 continente, care au prezentat tehnologii, materii prime și cele mai noi tendințe internaționale.

Cine sunt vizitatorii expoziției GastroPan? Printre vizitatorii invitați nominal la principalul eveniment profesional de profil se numără zeci de mii de specialiști, manageri și antreprenori reprezentând brutării industriale și artizanale, cofetării, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste făinoase, fursecuri sau biscuiți, restaurante, hoteluri, baruri și cafenele. La fel ca în anii precedenți, la ediția din 2017 sunt așteptați să participe mai mult de 20.000 de vizitatori. 

Cine expune la GastroPan? Expozanții GastroPan sunt importanți furnizori de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii dedicate, din România și din străinătate, companii de talie internațională prezente pe piața românească fie cu unități de producție sau distribuție. La standurile lor vor fi prezentate soluții și tehnologii pentru toate activităţile specifice industriei de panificaţie, cofetărie, alimentaţie publică şi HoReCa. 

A noua ediție, într-o nouă locație GastroPan 2017 se va desfășura la Sibiu, într-un spațiu care aduce un plus de modernitate și profesionalism, centrul expozițional fiind renovat recent și ușor accesibil din punct de vedere logistic. 

Cum puteți rezerva un stand pentru GastroPan 2017? Intenția de participare la a noua ediție GastroPan, poate fi transmisă organizatorilor folosind adresa de e-mail pr@gastropan.ro și mai multe informații pot fi obținute sunând la numărul de telefon 0787 677 310.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro. Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2017, contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, mobil 0787-677.310, 0733-313.043 sau email info@gastropan.ro

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu