Blog de promovări online

vineri, octombrie 14, 2016

Bookings Manager, solutia software pentru unitatile de cazare din toata tara

Bookings Manager, solutia software pentru unitatile de cazare din toata tara
Avansul tehnologiei permite automatizarea tuturor proceselor de business de la managementul documentelor la planificarea resurselor organizației, până la managementul relației cu clienții și angajații.

Aplicațiile software sunt create pentru a eficientiza procesele de lucru, reducând astfel timp și costuri. Companiile pot apela la servicii care solicită un tarif lunar, dar și la pachete care, odată cumpărate, nu necesită costuri adiționale, ci doar de mentenanță.

În industria HoReCa, soluțiile software dezvoltate vizează în primul rând managementul cazărilor, administrare, direct booking, room service sau facilități ale unității. În funcție de dimensiunea hotelului sau a pensiunii, firma poate apela la un soft mai simplu sau mai complex. Utilizarea aplicațiilor de către unitatea de cazare aduce beneficii atât deținătorului, cât, în special, vizitatorilor, celor care urmează să se cazeze în unitatea respectivă.

Avantajele unei soluții software pentru managementul cazărilor urmăresc un control deosebit asupra acțiunilor/ rezervărilor, creșterea randamentului unității de cazare, dar și construirea și menținerea unei relații de lungă durată între deținătorul pensiunii și clienții acestuia. Formalitățile legale adiacente procesului de cazare sunt simplificate cu ajutorul aplicațiilor, astfel că vor eficientiza întreg procesul.

De ce să optezi pentru o aplicație de management al cazărilor?
În calitate de deținător legal al acestei soluții, persoana în cauză va beneficia de o modalitate de licențiere on premises, cu instalare pe propriul dispozitiv electronic și cu acces prin intermediul internetului. Instalarea aplicației, precum și configurarea sunt sigure și rapide; aceasta poate fi accesată de la distanțe mari, de pe orice dispozitiv conectat la internet și are la bază un algoritm menit să eficientizeze procesul de cazare a clienților în unitatea respectivă.

Avantaje pentru unitatea de cazare
Comunicarea dintre deținător și clienții săi este eficientizată pentru că, prin intermediul soluției software, vizitatorul va avea toate informațiile esențiale despre camera în care urmează să se cazeze, facilități și costuri. Documentele sunt înregistrate cu usurință și procesul este simplificat. Starea camerelor poate fi accesată oricând, în timp real și va veni însoțită de statistici despre încasări viitoare. Administratorul pensiunii va avea control total asupra proceselor de cazare pe care le efectuează prin intermediul instrumentului Bookings Manager.

Vacanța.ro pune la dispoziție aplicația software ideală pentru unitățile mici și medii de cazare, care au nevoie de o soluție de eficientizare a procesului de cazare. Sistemul are capacitatea de a grupa camerele în categorii, în funcție de tipul acestora. Astfel puteți avea categorii diferite pentru: camerele standard, camerele triple, camerele duble. În cazul în care administratorul dorește să gestioneze rezervările efectuate, va introduce în aplicație toate camerele pe care le are la dispoziție, ca mai apoi să le administreze simplu și usor. Aceasta aplicație poate fi accesată exclusiv din contul de client, înregistrat pe vacanța.ro. Website-ul este administrat de Pontica Travel Mangalia, ce oferă acces gratuit, pe o perioada de 9 luni.

Tot cu ajutorul acestei aplicații, deținătorul unității de cazare poate gestiona clienții prin opțiunile de adăugare, modificare și ștergere. Toate aceste opțiuni sunt disponibile în meniul de rezervări. În funcție de interesele personale ale administratorului, acesta poate introduce informații diverse, relevante despre client precum: nume, număr de telefon, adresă de e-mail. Rezervările se efectuează exclusiv în panoul de rezervări cu opțiunile de editează sau anulează. În cadrul meniului de rezervare se vor trece informații despre perioada de cazare, client, statutul tranzacției și detalii cu privire la preferințele clientului sau alte informații necesare. Opțiunea special creată pentru recepție va centraliza toate check-in-urile și check-out-urile, astfel că administratorul aplicației poate fi la curent cu toate acțiunile care au avut loc în pensiunea sa.

Despre Vacanța.ro
Vacanta.ro este o platformă online, care își propune să creeze și o punte de legătură între unitățile de cazare din România și cei care doresc să se cazeze. Website-ul pune la dispoziție două filtre de căutare, în funcție de necesitățile și dorințele fiecarui vizitator în parte. Astfel, puteți selecta pensiunea dorită în funcție de județ sau în funcție de zona turistică. Baza de date cu pensiuni pune la dispoziția clienților o gamă variată de facilități și unități de cazare, din care clientul poate alege ce i se potrivește. Principalul obiectiv al platformei vacanța.ro este acela de a facilita comunicarea dintre administratorii de pensiuni și vizitatori. Unitățile de cazare din Bușteni pot testa și utiliza cu aceasta ocazie, aplicația destinată gestionării proceselor de rezervare, ce sunt efectuate pentru sezonul de iarna, dar și pentru cel de primavara. Pensiunile beneficiază acum de o perioadă de utilizare de probă, de 9 luni.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu