Blog de promovări online

vineri, februarie 03, 2017

Elvila schimba locatia magazinului din Oradea

Elvila
Incepand cu 1 februarie magazinul Elvila din Oradea va fi intr-o noua locatie, in Mall-ul Era Shopping Park, din Calea Aradului, DN 79, nr. 62, la parter.

Magazinul Elvila isi asteapta clientii cu o gama variata de mobilier pentri casa si birou, fabricat din PAL, lemn MDF si lemn masiv, la un raport calitate-pret continuu imbunatatit. Oradenii pot achizitiona sufragerii, livinguri, biblioteci, canapele, coltare, dormitoare, fotolii, camere de copii si tineret, paturi tapitate, bucatarii, coltare de bucatarii, saltele originale Relaxa si mic mobilier.

Mobilierul din magazinul Elvila este produs in cele trei fabrici proprii ale companiei:Fabrica Relaxa, Fabrica Elmoberom si Fabrica Carpatina. Fiecare fabrica este specializata in productia unui anumit tip de mobilier. Produsele de mobilier sunt realizate din lemn masiv, PAL melaminat, PAL furniruit si MDF. In luna februarie, clientii vor putea beneficia de reduceri atractive la mobilier. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

In prezent, in Romania, compania Elvila detine 14 magazine proprii in orasele: Alexandria, Bacau, Beius, Botosani, Brad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Oradea, Ploiesti si 9 ditribuitori in sistem de franciza in orasele: Focsani, Husi, Medias, Negresti Oas, Patarlagele, Suceava, Targu Jiu, Viseu de Sus, Slobozia.

Grupul Elvila, unul din principalii furnizori de mobila de bucatarie din Romania, ofera o gama completa de produse din lemn masiv, mdf sau PAL. Portofoliul de produse din catalog este completat de posibilitatea de a furniza mobila la comanda, pentru acasa, pentru HoReCa sau pentru zona corporate.

Sursa: Elvila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu