Blog de promovări online

marți, mai 09, 2017

Unilift & Partners Expo-Show 2017

Unilift & Partners Expo-Show 2017
În perioada 12 – 13 mai, Unilift anunță organizarea evenimentului Unilift & Partners Expo Show, la sediul Unilift din șos. Calea Trotușului, nr. 279, Dărmănești, jud. Bacău.

Prin acest eveniment Unilift și-a propus să promoveze mai mult soluțiile inovatoare pe care le poate oferi clienților datorită parteneriatelor sale și să contribuie activ la dezvoltarea unei comunități de profesioniști dornici să cunoască permanent soluțiile inovatoare din piață.

TEHNOLOGIE │ INOVAȚIE │PROFESIONALISM
În cadrul evenimentului se vor desfășura o multitudine de demonstrații speciale, adresate antreprenorilor, autorităţilor locale şi specialiştilor din domeniul construcții-arhitectură, industrie grea și ușoară. Toate detaliile pot fi citite și pe blogul Unilift: www.unilift.ro/blog

Cei mai buni specialiști internaționali în domeniul sablării vor susține o conferință intitulată „Restaurarea și punerea în valoare a siturilor, clădirilor, monumentelor istorice și a obiectelor de artă vechi”. Invitații sunt specialiști de la compania italiana Ibix și au o vastă experiență în ceea ce privește operațiunile de restaurare a celor mai importante clădiri și monumente din lume:
  • Dl. Roberto Cigarini, specialist diagnoză suprafețe și clădiri istorice
  • Dl. Antonio Martucci, specialist technician în sablare
  • Dl. Riccardo Gigli, specialist echipamente de sablare

Tot în cadrul evenimentului va avea loc și prezentarea tehnică „Echipamente de curățare cu ultra-presiune (hidro-sablare) și demonstrații practice” susținută de specialiști de la compania Oertzen din Germania cu peste 60 ani de experiență în tehnica hidro-sablării:
  • Dl. Patrick Ruffat, specialist în unitățile de curățare cu ultra presiune
  • Dl. Dominik Schneider, specialist echipamente de curățare cu presiune

Ne bucurăm ca, la a doua ediție a evenimentului organizat in-house la sediul Unilift, să avem invitați specialiști cu viziuni și perspective diferite, ce conduc echipe de la nivel internațional și care vin să împărtășească din experiența lor cu specialiștii români din domeniu. Prin urmare, ne dorim să creăm o comunitate din ce în ce mai puternică și unită a profesioniștilor din zona noastră și nu numai.”, a declarat dl Constantin Brumă, managerul general Unilift Serv.

Cu această ocazie, Unilift oferă 10% reducere la achiziția unui echipament din portofoliu în limita stocului disponibil până la 1 septembrie 2017 pentru cei care participă la eveniment.

De asemenea, Unilift oferă 3 premii prin tragere la sorți la completarea formularului de feedback. Produsele profesionale pentru curățare cu care vor pleca câștigătorii sunt: un aspirator Starmix, un kit de curățenie Motor Scrubber și un covor de intrare anti-murdărie ABI.

Program de vizitare:
12 mai: între 10.00-18.00
13 mai: între 9.00-16.00

Înscrierea la eveniment se va face prin confirmarea participării la adresa de e-mail anca.b@unilift.rosau la numărul de telefon 0721.199.103.

Despre Unilift Serv:
Unilift Serveste o firmă care pe parcursul activității s-a făcut cunoscută prin distribuirea echipamentelor atât pentru uz profesional, cât și pentru cel industrial. Caracteristica dominantă a produselor din portofoliul Unilift este calitatea.

Sursa: Anca Balaban, Marketing Manager Unilift Serv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu