Blog de promovări online

sâmbătă, iulie 22, 2017

AirsoftMegastore - drumul catre performanta pe terenurile de airsoft

Airsoft Megastore
Foto: AirsoftMegastore.ro
In Romania ultimilor ani a luat amploare fenomenul de airsoft. Acest lucru a condus firesc si la cresterea numarului de terenuri de airsoft, dar si de magazine online care comercializeaza produse de airsoft. Mai mult decat atat, in Constanta a aparut si un showroom foarte modern, pe Bulevardul Mamaia, numarul 20, care a fost gandit sa gazduiasca atat jucatorii constanteni de airsoft, cat si jucatorii de airsoft din toata tara, care se afla in zona Constantei.

Dar ce este airsoft-ul?
Airsoft-ul este un joc real cu tenta militara, jucat intr-un cadru foarte bine organizat, ce simuleaza un conflict, in care se folosesc replici ale armelor adevarate, dar care folosesc drept munitie bile solide din plastic de mici dimensiuni, de regula de 6 mm. Cu alte cuvinte, Airsoft este o transpunere in realitate a arhicunoscutelor jocuri pe calculator precum "Counter-Strike", "Delta Force" sau "Battlefield".

Revenind la showroom-ul din Constanta, numit foarte sugestiv airsoft constanta, acesta este organizat pe doua etaje si este foarte atent aranjat, astfel incat sa poata adaposti cu usurinta o gama foarte mare de articole necesare practicarii jocului de airsoft, intr-o ordine foarte bine aleasa, astfel incat impatimitii acestui joc deosebit sa nu rateze nicio categorie de produse de airsoft. 

AirsoftMegastore sau magazin airsoft constanta a strans cei mai talentati oameni pentru a identifica si a aduce cat mai aproape de jucatorii de airsoft cele mai potrivite produse destinate acestui joc deosebit, pe care sa le poata distribui apoi in toata tara intr-un termen cat se poate de decent de maximum 48 de ore. Mai mult decat atat, AirsoftMegastore a construit acest showroom foarte modern in Constanta, pentru ca toti jucatorii de airsoft care il viziteaza sa se simta ca acasa.

Un lucru mai putin intalnit in showroom-urile din Romania, pe care AirsoftMegastore l-a implementat cu mult succes este posibilitatea ca impatimitii sau incepatorii de airsoft sa poata merge la magazin si sa stea de vorba la o cafea cu alti impatimiti ale acestui joc real cu tenta militara, dar si cu angajatii magazinului, cu care sa se sfatuiasca in alegerea celor mai bune echipamente de airsoft. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu