Blog de promovări online

miercuri, iulie 26, 2017

Importanta produselor promotionale

Carti de vizita prin serigrafie
Foto: CopyPrint.ro
Universul imprimarilor profesionale se afla intr-o continua si rapida miscare datorata in primul rand aparitiei unor tehnologii moderne in acest domeniu. Noi, la Copyprint prin departamentul de productie publicitara, suntem in masura sa oferim solutiile cele mai eficiente necesare crearii unei imagini puternice a companiei dvs prin promovarea produselor sau serviciilor pe care le oferiti. Personalizarile executate prin tampografie in atelierul nostru sunt la cel mai inalt nivel.

Orice firma, fie ea la inceput de drum sau cu o experienta bogata si un portofoliu plin de clienti, are nevoie de promovare. Dar nu doar promovarea este importanta, ci si legatura ce trebuie mentinuta cu  clientii. Clienti ce trebuie sa-si aduca aminte de produsele sau serviciile oferite de firma ta,  oricand le poti fi de folos. Le poti oferii informatii despre produse sau servicii noi, poate chiar  preturi scazute si oferte de sezon. Le poti aduce la cunostinta schimbari in avantajul sau dezavantajul lor. Sau le poti trimite cadou, produse personalizate in semn de apreciere pentru fidelitatea lor. Promovarea este un lucru important pentru absolut orice firma din orice domeniu, pentru imbunatatirea imaginii si pentru cresterea vanzarilor. Cel  mai simplu si mai putin costisitor mod pentru ca aceste lucruri sa se intample, este promovarea prin intermediul materialelor promotionale. Exista o gama larga de produse. De la cani si pixuri la carti de vizita si flyere. Fiecare avand rolul si importanta lor.

De exemplu:
Cartile de vizita. In general sunt primele ce iau contact cu potentialii clienti. Acestea  trebuie sa contina informatiile de baza clare si corecte. Cum ar fi numele personal sau al firmei, numar de telefon, adresa si sigla. Fie ca sunt pe carton mat sau sidefat, in doua sau mai multe culori, clientii vor aprecia faptul ca i-ai ajutat sa te gaseasca mai usor ori de cate ori are nevoie.Flyerele. Folosite cel mai des pentru a aduce la cunostinta atat clientilor cat si potentialilor clienti informatii despre oferte de actualitate. Si acestea la randul lor pot fi pe hartie de diferite grosimi, impaturite(faltuite)o data sau de mai multe ori, oferind prin grafica datele de contact vizibile.Pixurile. Pentru dumneavoastra sunt produse promotionale , dar pentru client sunt obiecte utile, ce pot fi folosite mult timp. Personalizate doar cu numele sau site-ul firmei, modelele si culoriile variind.Mapele de prezentare. Pot fi folosite in cadrul firmei de catre angajati, dar si pentru clienti poate reprezenta un produs util si important. Imprimata cu sigla firmei, fie fata sau fata/verso, poate aduce un plus imaginii firmei tale.

Acestea sunt putine din gama larga de produse promotionale, de care orice firma are nevoie pentru promovare. 

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu