Blog de promovări online

marți, septembrie 05, 2017

Noul trend in organizarea evenimentelor: Ecranul LED

Noul trend in organizarea evenimentelor: Ecranul LED
Organizarea evenimentelor este și va rămâne mereu ceva necesar în promovarea companiilor, iar tehnologiile sunt din ce în ce mai sofisticate și mai complicate. În ultima perioadă organizatorii de evenimente au trecut la nivelul următor și au început să planifice evenimente în care ecranul cu LED este pionul principal.

"Închirierea ecranului cu LED este una dintre marile trenduri cu cel mai rapid impact în industria evenimentelor. Inovațiile și creatiile proiectate în interior sau în aer liber duc evenimentul tau la nivelul următor, spre o altă generație mult mai spectaculoasă și mai atractivă. A apus de ceva vreme ecranul de proiecție", a declarat Rău Alexandru Cosmin, directorul unei firme de sonorizare și scenotehnică.

Ecranul cu led poate fi închiriat pentru concerte, lansari sau prezentari de produse, spectacole comerciale, evenimente corporate sau întâlniri, dar și la emisiuni de televiziune. Integrarea ecranului cu Led în proiectele de promovare ajută la crearea unui spectacol de la început și până la final prin asigurarea proiecțiilor de înaltă calitate high resolution. Ecranul cu Led oferă o imagine clară, stabilă, excelentă pentru semnalizarea digitală la show-uri și conferințe. Afișajul pe ecranul LED reprezintă o soluție elegantă pentru înregistrarea evenimentului.  Afișaje Ultra HD atrag mai mulți spectatori la eveniment.

"Eu văd oamenii de pe scenă și îi vad cum se uită pe ecran. Când nu am ecran led la eveniment, oamenii pleacă în diverse locuri prin sală, afară.Îi aduci greu înapoi. Dar când pe ecran se derulează ceva, spectatorii privesc, comentează, uneri pornesc discuții despre ceea ce văd pe ecran. Este și un bun mijloc de socializare", a mai declarat Rău Alexandru Cosmin, director TrendySound.

Cu o concurență crescândă în ceea ce privește creativitatea evenimentelor, planificatorii de evenimente pentru evenimente sportive, evenimente speciale, târguri și festivaluri se luptă deseori să se detaseze si sa faca lucruri speciale. Acum există un nou mod de a planifica evenimentele, coordonatorii utilizeaza ecrane cu LED-uri mari și o nouă tehnică de marketing numită "narrowcasting".

Narrowcasting este abilitatea de a ajunge la un grup concentrat de consumatori într-un mediu controlat. Acest lucru este foarte diferit de "difuzarea tv". Iată de ce. La domiciliu, atunci când apare o reclama pe ecranul televizorului vrei sa te ridici și sa iei ceva de băut sau sa mânci. Exact opusul se intampla la un eveniment. Când o pauză are loc la un eveniment live, este "prime-time" pentru sponsor, pentru prezentarea lucrurilor importante. Aceasta este ocazia ta de a avea o recunoaștere uriașă pentru intensificarea și transformarea acestui eveniment într-un eveniment pe care oamenii îl vor urmări si in anii următori.

Sursa: Laura Pascu, PR Cafe Agency 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu