Blog de promovări online

vineri, decembrie 30, 2011

BitDefender, un antivirus de calitate

BitDefender
Nu stiu daca este bine sau nu, cert este ca suntem complet dependenti de calculatoare si mai ales de calculatoarele conectate la internet. Datorita dusmanului nostru numarul 1 si ma refer aici la timpul care parca nu ne mai ajunge, am inceput sa folosim calculatorul in tot ceea ce facem. Vrem sa cumparam o combina frigorifica noua, intram pe internet si cautam oferta cea mai buna. Vrem sa schimbam parchetul laminat in living, cautam pe Google instructiunile de montaj. Ne doare in partea dreapta, cautam cauzele durerii tot pe internet. Si exemplele pot continua la nesfarsit…

Dar ce ne facem cand un pardalnic de virus ne sterge tot de pe calculator, inclusiv sistemul de operare? Trebuie sa cautam un IT-ist care sa ne reinstaleze sistemul de operare si programele complementare, trebuie sa il platim, trebuie sa reeditam diverse documente pierdute, etc.

Pentru a preintampina aceste lucruri nedorite, trebuie sa folosim un antivirus, si nu unul oarecare, ci unul de calitate. Sunt multe programe antivirus pe piata, dintre acestea, BitDefender este unul intr-adevar de luat in seama cand vine vorba de securitate.

Iata ce face de exemplu un antivirus 2012 de calitate cum este produsul BitDefender Total Security 2012:

-Ofera protectie impotriva virusilor si programelor spion;
-Asigura protectia copiilor dvs. cu ajutorul functiei “Control Parental”;
-Impiedica tentativele de furt de identitate; 
-Opreste amenintarile la adresa confidentialitatii prin filtrarea link-urilor primite de la prietenii dvs. de pe Facebook si Twitter;
-Ofera posibilitatea de backup online;
-Optimizeaza sistemul dvs. pentru performanta si viteza.

Si pentru ca tot vine Craciunul, va dorim un Craciun de Vis alaturi de cei dragi, cu calculatoarele protejate de BitDefender!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu