Blog de promovări online

marți, iunie 19, 2012

In luna iunie, multi copii si turisti si-au descoperit o noua pasiune: bricolajul cu sculele electrice Dremel

Bricolaj
Începutul lunii iunie a însemnat pentru copiii bucureşteni şi turiştii care au vizitat castelul Bran, două ocazii de a-şi descoperi o nouă pasiune – bricolajul. Astfel, între 1-3 iunie, toţi copiii care au fost la AFI Palace Cotroceni au învăţat, direct de la specialiştii Dremel, din tainele bricolajului şi au văzut că imaginaţia este singura limită care stă în calea creativităţii lor. Mai mult, între 9 şi 10 iunie, turiştii care au vizitat castelul Bran au putut participa la ”Atelierele de creativitate”, în cadrul cărora au învăţat de la specialiştii Dremel cum pot crea obiecte de artă. 

Bucureşti - Pentru că au vrut să-i serbeze pe cei mici de ziua lor într-un mod inedit, Bosch şi AFI Palace Cotroceni le-au oferit copiilor din Bucureşti ocazia să înveţe şi să se distreze în acelaşi timp. Astfel, în perioada 1- 3 iunie, specialiştii Dremel, unul din brandurile de scule electrice ale concernului Bosch, s-au transformat în profesori, iar copiii au avut ocazia să facă primii paşi în domeniul bricolajului. Cei mici au învăţat tehnica topirii pe polistiren, a pirogravurii, traforajul şi aplicarea tehnicilor patchwork şi decopatch, gravura pe lumânare şi cea pe ghiveci de ceramică, totul într-un cadru festiv şi distractiv.

În cele trei zile, aproape 500 de copii au călcat pragul Clubului de Bricolaj din cadrul AFI Palace Cotroceni şi au petrecut la atelierul Dremel, în medie, câte o oră, timp în care au învăţat cum să mânuiască diferite tipuri de unelte Dremel, care apar în aplicaţii de bricolaj importante. Astfel, cu ajutorul sculelor electrice Versatip, Dremel 3000, Dremel 4000, Engraver, Trio şi a pistolului de lipit 920, aceştia au învăţat să graveze, pirograveze şi să aplice tehnicile topirii pe polistiren.

În plus, cei mici s-au distrat şi au făcut poze care se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului. Iar distracţia nu s-a încheiat aici. Poza care a primit cele mai multe like-uri până în data de 19 iunie va primi ca premiu o unealtă Dremel 3000 – 15. 

Castelul Bran - Castelul Bran a găzduit în zilele de 9 şi 10 iunie ”Atelierele de creativitate”. Cei mai mici, dar şi cei mai mari vizitatori ai Castelului Bran au avut ocazia ca pe durata celor două zile, să creeze diverse obiecte de artă, să înveţe să încondeieze ouă şi să descopere combinațiile uimitoare de gust şi savoare. Specialiştii Dremel i-au învăţat pe turişti să realizeze păpuşi din linguri de lemn pirogravate cu tematica castelului Bran, gravură pe sticlă şi rame prin tehnica topirii pe polistiren, utilizând uneltele Dremel 3000, Versatip şi pistolul de lipit Dremel 920.

Sursa: Bosch Romania 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu